Marinmekaniker via Marinkraft

Marinmekaniker är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt och aktuell kompetens. Enbart i Stockholm så räknar man med att det i dagsläget saknas minst 300 marinmekaniker. I hela Sverige är den siffran omkring 1 500. Ytterligare nyrekryteringar kommer att behövas, då man räknar med att många av dagens marinmekaniker kommer att gå i pension inom de närmaste åren.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare av inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av marinmekaniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av marinmekaniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra marinmekaniker eller båtmekaniker, så kan vi snabbt ge er rätt mekaniker för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella marinmekaniker som kan båtar, motorer och maskiner och som dessutom kan:

  • Förstå olika båt-, motor- och maskintyper och de problem som kan uppstå
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

MARINMEKANIKER MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder marinmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som marinmekaniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.

REKRYTERA MARINMEKANIKER MED RÄTT KOMPETENS FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra marinmekaniker har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en marinmekaniker.

Vi rekryterar även båtmekaniker, elektriker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av marinmekaniker!

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!