Svetsare

Svetsare via Marinkraft

Svetsare utför fogningsarbeten av metall som hettas upp och som sammanfogas genom en sammansmältning. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad där fogningstekniker är önskvärda. De har utvecklats många svetstekniker genom åren, vilket möjliggör svetsning i många miljöer – till och med i rymden eller under vatten.

Inom varvsindustrin och övrig marin verksamhet så är svetsare med andra ord en eftertraktad yrkesgrupp.

Då yrket är slitsamt och krävande så lämnar många svetsare yrket i förtid. Detta leder till att det ständigt krävs ett visst mått av nyrekrytering för att motsvara efterfrågan på kompetenta och erfarna svetsare.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av Svetsare för jobb i hela Sverige

Rekrytering av svetsare och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra svetsare så kan vi snabbt ge er rätt individ, med rätt kompetens och rätt erfarenhet, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella svetsare med erfarenhet av att arbeta i en marin miljö.

  • Ha kunskap och erfarenhet av de svetsarbeten som utförs regelbundet i hamnar, varvsnäringen och inom den marina industrin
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

SVETSARE MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder Svetsare en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som Svetsare inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA SVETSARE MED RÄTT KOMPETENS FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra svetsare har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Givetvis har de också rätt erfarenhet för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en svetsare.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner när ni har behov av en kompetent och erfaren svetsare!

 

Ring nu
+
Ring mig!