att jobba som konsult


Hur är det att jobba som konsult hos marinkraft?

Hos Marinkraft har vi flera olika typer av konsulter, och söker alltid efter ny specialkompetens att stärka vårt team. Som konsult hos Marinkraft är inte den ena dagen den andra lik. Hos oss möter man många människor, i många olika bolag. Detta gör det omväxlande, spännande och framför allt lärorikt! I den marina branschen jobbar alla på sitt sätt med sina kunskaper och erfarenheter. Som konsult hos Marinkraft får man ta del av all den kunskap och erfarenhet. Och man får även chansen att föra vidare sin egna kunskap på varje uppdrag, eller till den nya generationen som utbildare.

Hos Marinkraft har vi äran att ha Tomas Sandelin som vår konsultchef. Han är alltid glad och positivt inställd och vill alltid erbjuda en skräddarsydd arbetsdag för alla våra konsulter. Som konsult ska du alltid få göra det du tycker är roligt och kan och vi strävar alltid efter att få din dag så bra som möjligt.

Kontakta oss för att lära dig mer och och vad vi kan göra för just dig!

Funderar du på din framtid?

Vår personal har både ett stort kontaktnät och erfarenhet inom branschen.
Det ger oss en unik fördel att hitta kvalificerad och kompetent personal till ditt företag.
I den marina världen finns en stor variation av yrkesroller, allt från befattningar till sjöss till arbeten på land.
Vi både rekryterar och bemannar många tjänster som mekaniker, ingenjörer och chefer. Marinkraft, gör det enkelt för HR avdelningen!

AKTUELLT HOS OSS