Automationsingenjör utbildning

Automationsingenjör utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som automationsingenjör?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Automationsingenjör utbildning:

Industrier och företag automatiserar allting i allt större utsträckning idag än tidigare. Allt från belysning och ventilation till avancerade industriprocesser och andra komplexa maskiner styrs, och är beroende, av olika datorstyrda system.

Utbildningen till automationsingenjör möjliggör för dig att styra och hantera dessa system, likaväl som du ges chansen att förbättra dagens system så att deras prestation ökar.

Om du besitter ett intresse för teknik, har för vana att tänka logiskt och gillar ett arbete där ni som team hjälper varandra, så kommer du här att hitta din nisch.

Som automationsingenjör besitter du kunskap och resurser som många arbetsgivare behöver, så tveka inte att ta kontakt med oss på Marinkraft om du har ett intresse för den marina verksamheten.

En lovande framtid väntar dig som utbildad automationsingenjör

En erfaren och kunnig automationsingenjör är en behövd resurs, både inom den marina yrkesvärlden och i resten av samhället. Om du är utbildad ingenjör, eller om du har funderingar på att utbilda dig, samtidigt som det finns ett  intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss!

Automationsingenjör: Behovet av utbildade automationsingenjörer

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på utbildade automationsingenjörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står automationsingenjörerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om automationsingenjörer med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är automationsingenjör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som automationsingenjör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är en kunnig automationsingenjör!

Liknande tjänster

  • Automationselektriker
  • Automationstekniker
  • Automationsmontör
  • Ingenjör

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!