B2B säljare utbildning

B2B säljare utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som B2B säljare?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

B2B säljare utbildning – Vad är det

B2B säljare utbildning. Många företag söker kvalificerade företagssäljare som förstår hur digitaliseringen har förändrat vårt sätt att marknadsföra och sälja varor och tjänster. Säljare B2B är en bred säljutbildning på heltid som ger dig möjligheten, samt förmågan, att självständigt driva affärer samt aktuell kunskap inom både försäljning och marknadsföring. Under utbildningen så ges du praktisk säljträning och helhetssyn så att du kan arbeta som säljare, säljledare eller med marknadsföring i företag och organisationer.

En lovande framtid väntar dig som utbildad B2B säljare

En erfaren och kunnig B2B säljare är en behövd resurs, både inom den marina yrkesvärlden och i resten av samhället. Om du är utbildad säljare, eller om du har funderingar på att utbilda dig, samtidigt som det finns ett  intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss!

B2B säljare: Behovet av utbildade B2B säljare

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på B2B säljare. Liksom många andra yrkesgrupper så står B2B säljare inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om B2B säljare med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är B2B säljare och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som B2B säljare så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är B2B säljare!

B2B säljare utbildning

Liknande tjänster

  • Ingenjör inom data/elektronik
  • Ingenjör inom maskinteknik
  • IT-direktör
  • Projekteringsledare
  • Arbetsmiljöingenjör
  • Ingenjör
  • Ingenjör inom stål-  och metallindustrin
  • Tekniker

Få notiser om jobb som passar dig
✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!