Båtmekaniker

Båtarkitekt

Båtarkitekt är en av många tjänster som vi på Marinkraft är specialiserade på att rekrytera. Med år av erfarenhet och djupa kunskaper kring den marina yrkesvärlden så vet vi mycket väl vad som utmärker en bra båtarkitekt


Rekrytera

Nytt jobb?

Utbildningar

Båtarkitekt

Båtarkitekt har i uppgift att planera en båts, utformning och funktion från grunden och skapa konstruktionsritningar för båten.

De kan även bidra till att anpassa båtens funktionalitet för att kunna utföra specifika uppgifter, samt konstruera lösningar som ökar båtens användbarhet.

Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom varvsindustrin, rederier och övrig marin verksamhet.

Båtarkitekter jobbar främst med att anpassa båtar, men även renoveringar av redan befintliga båtar kan förekomma.

Deras arbetsuppgifter är i grunden samma arbetsuppgifter som en fartygsarkitekts, men båtarkitekter jobbar i en mindre skala.

Båtarkitekt
Båtarkitekt

Att som företag hitta och rekrytera en båtarkitekt

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller.

Våra båtarkitekter har stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Givetvis har de också rätt erfarenhet för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en båtarkitekt. Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner när ni behöver rekrytera en båtarkitekt! För mer info besök gärna vår rekryteringssida.

Lättmatros, Lediga tjänster, BÅTARKITEKT

Att hitta just din arbetsgivare

Att ha rätt medarbetare är en avgörande faktor för dagens arbetsgivare, men även för dig som fartygselektriker. Därför har vi gjort det till vår uppgift att finnas där mellan arbetsgivare och arbetstagare i den marinan näringen och att bli proffs på att hitta det bolaget som uppfyller dina krav och önskemål.

Därför är det viktigt för oss att få reda på så mycket som möjligt om dig och dina erfarenheter som båtarkitekt men även andra erfarenheter, drömmar, krav och mål. Både hårda och mjuka värden som kan vara eller bli avgörande för en bra arbetsmiljö för just dig.

Vad tjänar man som båtarkitekt

För att se aktuell lön för båtarkitekter klicka på länken nedan

Båtarkitekt

Hur utbildar jag mig till båtarkitekt

Marinkraft jobbar med för att utöka utbudet av utbildningar i branschen.

Där vi idag har skapat och driver olika YH-utbildningar, riktade företagsutbildningar samt utbildningar för privatpersoner.

Läs gärna mer på vår sida om utbildning

VANLIGA FRÅGOR OM FARTYGSELEKTRIKER

FUNDERAR DU PÅ DIN FRAMTID


Vår personal har både ett stort kontaktnät och erfarenhet inom branschen.
Det ger oss en unik fördel att hitta kvalificerad och kompetent personal till ditt företag.
I den marina världen finns en stor variation av yrkesroller, allt från befattningar till sjöss till arbeten på land.
Vi både rekryterar och bemannar många tjänster som mekaniker, ingenjörer och chefer. Marinkraft, gör det enkelt för HR avdelningen!