Båtkonstruktör utbildning

Båtkonstruktör utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som båtkonstruktör?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Båtkonstruktör utbildning

Båtkonstruktör utbildning: En båtkonstruktör är är konstruktörer som jobbar med nyproduktion av båtar. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom varvsindustrin, rederier och övrig marin verksamhet. Vissa båtkonstruktör har specialiserat sig på att bygga träbåtar.

Som båtkonstruktör så väntar dig ett varierande och fritt yrke, som många gånger förenar intresse och livsstil.

Det finns vissa gymnasieutbildningar, främst vid folkhögskolor, inom båtbyggnation och båtkonstruktion. Inriktningen på dessa utbildningar riktar sig dock främst mot att bygga träbåtar.

En lovande framtid väntar dig som utbildad båtkonstruktör

Framtiden ser också lovande ut för dig som idag väljer att utbilda dig till konstruktör. Om du är utbildad ingenjör eller konstruktör i grunden och har ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Båtkonstruktör: Behovet av utbildade båtkonstruktörer

Den marina branschen har en stor efterfrågan på båtkonstruktörer. Liksom många andra branscher så står båtkonstruktörerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om båtkonstruktör med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är båtkonstruktör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för hur båtar fungerar i en marin miljö så ser framtiden därför lovande ut.

Som båtkonstruktör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig!

Liknande tjänster

  • Konstruktör
  • Ingenjör inom bygg
  • Platschef inom bygg
  • Byggprojektör
  • Byggprojektledare
  • Ingenjör
  • Mekanikkonstruktör
  • Arkitekt

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!