Båtmekaniker lön

Båtmekaniker lön: Vad tjänar en båtmekaniker? Vad skulle en båtmekaniker kunna tjäna under rätt förutsättningar? Vilken lön erbjuder våra kunder dig som är båtmekaniker?

Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara, så att du enkelt kan rekrytera, eller bli rekryterad, som båtmekanikern för uppdraget du önskar.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag.
Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Spontansökan

Båtmekaniker lön

Båtmekaniker lön är en berättigad fråga att undra över. Det är trots allt inte helt självklart att veta medelinkomsten för alla specifika yrken som finns på arbetsmarknaden. På denna sida hjälper vi dig att få svar på allt du undrar över gällande lönen för den som är utbildad båtmekaniker – oavsett om du är den som rekryterar eller är den som ansöker om att bli rekryterad.

För närvarande är båtmekaniker en yrkeskategori där det finns stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens och rätt auktorisation.

Under de kommande åren så förväntas många branscher stå inför stora pensionsavgångar – båtmekaniker är en yrkeskategori som kommer att påverkas utav detta. Konkurrensen om kompetent personal kan därför tidvis vara hård.

Båtmekaniker är en resurs som behövs för Sveriges yrkessjöfart, så för den som tänkt utbilda sig till båtmekaniker, eller som redan är färdigutbildad, dina kompetenser inom mekanik kommer att vara en värdefull resurs även i framtiden.

Lön båtmekaniker

Du som är båtmekaniker

 • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som båtmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
 • Som båtmekaniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
 • Du bör också vara medveten om att båtmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
 • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp – och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar båtmekaniker

 • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina båtmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
 • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
 • Du bör dock vara medveten om att båtmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
 • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis vara hård.

Lön för båtmekaniker enligt Lönestatistik.se

Se statistik

MARINKRAFT REKRYTERAR BÅTMEKANIKER FÖR JOBB

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra båtmekaniker har stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Självklart har de också rätt erfarenhet för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en kunnig båtmekaniker.

Vi rekryterar även marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner när ni behöver rekrytera en kunnig och erfaren båtmekaniker!

Liknande tjänster

 • Automationsmontör
 • Sjöingenjör
 • Verkstadsmekaniker
 • Sjöingenjör

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!