Båtmekaniker, Nacka

Dela annonsen:

Till tjänsten som båtmekaniker söker vi dig som är självgående, älskar att skruva och gillar att utmana dig själv!

Som båtmekaniker hos Nordgren Marine Consulting AB får du som är händig möjlighet att ta stort ansvar och delta i utvecklingsarbetet i företaget och utmana din kompetens inom båtar och båtmotorer. 

Du kommer bistå den dagliga verksamheten i marinverkstaden samt ute hos kund via servicebilen. Där kommer du bland annat jobba med service, reparation och installation av utombordsmotorer och marinelektronik.

Låter detta intressant för dig?

Som båtmekaniker söker vi dig som har arbetslivserfarenhet och ett genuint tekniskt intresse av att arbeta praktiskt med båtar och motorer. Du är serviceinriktad, flexibel och självgående. Du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen och är prestigelös i din roll. Laganda är viktigt för dig och att hjälpa kollegor när det behövs ser du som en självklarhet.

Vi ser även att du:

  • Har vana att hantera båt på land
  • Har vana att framföra båt i sjön
  • Är stresstålig
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Har viss datorkunskap
  • Har B- körkort

Meriterande är om du har BE körkort.

Denna annonsering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!

Sök tjänsten som båtmekaniker genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som båtmekaniker!

Region

Nacka i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid, tillsvidare

Lön / Förmåner

Nordgren Marine Consulting AB erbjuder ett roligt jobb som mekaniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med likasinnade och med god gemenskap och fin sammanhållning.

Kontaktperson

Magnus Nordgren
 Skicka mail
 +46 708 871 861

Om Nordgren Marine Consulting

Nordgren Marine Consulting AB arbetar främst med utombordsmotorer och är företaget som gärna gör det lilla extra för kunden. Vi jobbar med marinelektronik och installationer av navigationsutrustning. Vi är i dagsläget auktoriserade Raymarine, Garmin och Simrad. Företaget är beläget i Kummelbergets industriområde med ca 200 m till närmaste busshållplats.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.