Båtmekaniker utbildning

Båtmekaniker utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som båtmekaniker?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Båtmekaniker utbildning

Båtmekaniker utbildning:

I jämförelse med många andra karriärer så kan kunskapskraven för en båtmekaniker verka låg vid en första anblick (godkända betyg på gymnasienivå är ett minimum för att kunna ansöka för jobb som båtmekaniker)  – men detta innebär inte att en båtmekanikers arbete är mindre värt eller liknande – tvärtom; en båts funktionsduglighet är beroende av den mekaniker som utför sitt jobb. En båtmekaniker är med andra ord en karriär som behövs precis som alla andra.

En lovande framtid väntar dig som utbildad båtmekaniker

En erfaren och kunnig båtmekaniker är en behövd resurs inom den marina yrkesvärlden. Om du är utbildad mekaniker, eller om du har funderingar på att utbilda dig, samtidigt som det finns ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss!

Båtmekaniker: Behovet av utbildade båtmekaniker

Den marina branschen har en stor efterfrågan på båtmekaniker. Liksom många andra yrkesgrupper så står båtmekanikerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om båtmekaniker med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är båtmekaniker och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för hur olika typer av båtmotorer fungerar så ser framtiden därför lovande ut.

Som båtmekaniker så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är båtmekaniker!

Liknande tjänster

  • Automationsmontör
  • Sjöingenjör
  • Verkstadsmekaniker

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!