Båtmotormekaniker lön

Båtmotormekaniker lön: Båtmotormekaniker är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt och aktuell kompetens. Nyrekryteringar kommer sannolikt att behövas, då man räknar med att flera av dagens båtmotormekaniker kommer att gå i pension inom de närmaste åren.

Lön båtmotormekaniker

Du som är båtmotormekaniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som båtmotormekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som båtmotormekaniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att båtmotormekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar båtmotormekaniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina båtmotormekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att båtmotormekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Båtmotormekaniker löner

Någon lönestatistik för just båtmotormekaniker finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för mekaniker som en referens.

Lön för mekaniker enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar båtmotormekaniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av båtmotormekaniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra båtmotormekaniker, så kan vi snabbt matcha rätt mekaniker med rätt företag för jobb i hela Sverige.

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!