Utbildning båtmotormekaniker

Båtmotormekaniker utbildning: En båtmotormekaniker är en mekaniker som är specialiserad på service och reparationer av båtmotorer. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom varvsindustrin och övrig marin verksamhet.

Om du är båtmotormekaniker och har rätt kompetens, så väntar dig ett varierande och fritt yrke, som många gånger förenar intresse och livsstil för den som väljer att arbeta inom branschen.

Framtiden ser också lovande ut för dig som idag väljer att utbilda dig inom båtmotormekanik.

Om du är utbildad mekaniker, fordonsmekaniker eller motsvarande i grunden och har ett intresse för varvsarbete och övrig marin verksamhet, så tveka inte. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Båtmotormekaniker: Behovet av utbildade båtmotormekaniker

Den marina branschen har en stor efterfrågan på båtmotormekaniker. Liksom många andra yrkesgrupper så står båtmotormekanikerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om båtmotormekaniker med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är båtmotormekaniker och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för hur olika typer av båtmotorer fungerar så ser framtiden därför lovande ut.

Som båtmotormekaniker så behövs du i branschen – och branschen behöver dig!

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!