Båtmotormekaniker utbildning

Båtmotormekaniker utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som båtmotormekaniker?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Utbildning båtmotormekaniker

Båtmotormekaniker utbildning: En båtmotormekaniker är en mekaniker som är specialiserad på service och reparationer av båtmotorer. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom varvsindustrin och övrig marin verksamhet.

Om du är båtmotormekaniker och har rätt kompetens, så väntar dig ett varierande och fritt yrke, som många gånger förenar intresse och livsstil för den som väljer att arbeta inom branschen.

En lovande framtid väntar dig som utbildad båtmotormekaniker

Framtiden ser också lovande ut för dig som idag väljer att utbilda dig inom båtmekanik. Om du är utbildad mekaniker i grunden och har ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Båtmotormekaniker: Behovet av utbildade båtmotormekaniker

Den marina branschen har en stor efterfrågan på båtmotormekaniker. Liksom många andra yrkesgrupper så står båtmotormekanikerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om båtmotormekaniker med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är båtmotormekaniker och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för hur olika typer av båtmotorer fungerar så ser framtiden därför lovande ut.

Som båtmotormekaniker så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är båtmotormekaniker!

Liknande tjänster

  • Automationsmontör
  • Sjöingenjör
  • Verkstadsmekaniker
  • Sjöingenjör
  • Fordonstekniker
  • Mekanikkonstruktör

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!