BÅTMOTORMEKANIKER

Båtmotormekaniker är mekaniker som är specialiserade på båtmotorer och arbetsuppgifterna består framför allt av service och reparationer av utombordare och andra båtmotorer.


Rekrytera

Nytt jobb?

Utbildningar

Båtmotormekaniker

För närvarande är båtmotormekaniker en yrkeskategori där det finns stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens och rätt erfarenhet.
Under de kommande åren så förväntas många branscher stå inför stora pensionsavgångar – båtmotormekaniker en av många yrkeskategorier som kommer att påverkas. Konkurrensen om kompetent personal med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

Båtmotormekaniker är en resurs som behövs för Sveriges yrkessjöfart, så för den som tänkt utbilda sig till båtmotmekaniker, eller som redan är färdigutbildad, din kompetens inom mekanik kommer att vara en värdefull resurs även i framtiden.

Att som företag hitta och rekrytera en båtmotormekaniker

Båtmotormekaniker är ett av de yrken som det råder stor brist på i Sverige. Det gör det extra svårt när man själv står i behov av en. Vi på Marinkraft är specialiserade på den marina näringen och tjänster som båtmotormekaniker. Vårt och ert nätverk tillsammans med att vi ständigt jobbar med att skapa kontakt med nya båtmotormekaniker och har byggt upp en kandidatbas, ger oss de bästa förutsättningarna för att hitta er fartygselektriker.  

Marinkraft hjälper er med kompetens där det behövs. Vi är dynamiska och sätter upp en individuell plan om vem och vad vi skall göra för att ni ska kunna rekrytera en båtmotormekaniker. Där igenom blir vårt mål samma som ert genom att vi stödjer er i denna rekrytering. För mer info besök gärna vår rekryteringssida.

Att hitta just din arbetsgivare

Att ha rätt medarbetare är en avgörande faktor för dagens arbetsgivare, men även för dig som båtmotormekaniker. Därför har vi gjort det till vår uppgift att finnas där mellan arbetsgivare och arbetstagare i den marinan näringen och att bli proffs på att hitta det bolaget som uppfyller dina krav och önskemål.

Därför är det viktigt för oss att få reda på så mycket som möjligt om dig och dina erfarenheter som båtmotormekaniker men även andra erfarenheter, drömmar, krav och mål. Både hårda och mjuka värden som kan vara eller bli avgörande för en bra arbetsmiljö för just dig.

Vi på Marinkraft är ett kompetensföretag som har specialiserat sig mot marina tjänster. Vi är därför ständigt i kontakt med företag som letar efter fartygselektriker, låt oss se vad som passar dig och dina mål.

Vad tjänar man som båtmotormekaniker?

För att se aktuell lön för båtmotormekaniker klicka på länken nedan

Hur utbildar jag mig till båtmotormekaniker?

Marinkraft jobbar med för att utöka utbudet av utbildningar i branschen.

Där vi idag har skapat och driver olika YH-utbildningar, riktade företagsutbildningar samt utbildningar för privatpersoner.

Läs gärna mer på vår sida om utbildning

VANLIGA FRÅGOR OM BÅTMOTORMEKANIKER

FUNDERAR DU PÅ DIN FRAMTID


Vår personal har både ett stort kontaktnät och erfarenhet inom branschen.
Det ger oss en unik fördel att hitta kvalificerad och kompetent personal till ditt företag.
I den marina världen finns en stor variation av yrkesroller, allt från befattningar till sjöss till arbeten på land.
Vi både rekryterar och bemannar många tjänster som mekaniker, ingenjörer och chefer. Marinkraft, gör det enkelt för HR avdelningen!