Bli rekryterad!

Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserat mot marina tjänster. I den marina världen finns en stor variation av yrkesroller, allt från befattningar till sjöss till arbeten i land.

Vi rekryterar såväl som bemannar många olika tjänster: Allt från mekaniker till ingenjörer, från matroser till styrmän till befälhavare, från dykare till varvsarbetare och allt däremellan. Marinkraft gör det enkelt för HR avdelningar över hela landet att finna personal med rätt och aktuell kompetens.

För att inte tala om tillräckligt med erfarenhet för uppdraget. Vi gör det likaledes enkelt för dig, som vill arbeta inom den marina branschen, att finna arbetsgivare i din region som söker just din kompetens och erfarenhet.

Jag är intresserad av att bli rekryterad som Styrman

Kontakta mig

 

Yrkessjöfart

Är du ett maritimt proffs inom sjöfartsnäringen eller offshore? Vill du vara tillgänglig för nya spännande utmaningar i sjöfartsbranschen? Då har du hamnat rätt. Vi arbetar med de flesta förekommande tjänster i branschen, både i land, i skärgård och till sjöss.

Fritidssjöfart

Har du en bakgrund i båtbranschen? Du är kanske specialist inom ett passande område för branschen? Då vill vi gärna ha med dig i vårt nätverk! Vi har etablerade kontakter med merparten av företagen i båtbranschen och kan hjälpa dig i ditt nästa steg i karriären!

Varv och varvsindustri

Efterfrågan på kompetent varvspersonal växer stadigt i både den kommersiella varvsindustrin och fritidsbåtar. Är du van att arbeta med fritidsbåt eller är du kanske specialist inom skeppsbyggnad eller tyngre varvsindustri så är du eftertraktad!

Bli Rekryterad

Marinkraft, rekryterianning för marina tjänster - oavsett om du vill arbeta till sjöss eller i land och bem

Ring nu
+
Ring mig!