Däckspersonal till Strömma Turism & Sjöfart AB utgången

Dela annonsen:


Strömma Turism & Sjöfart AB som bedriver upplevelsebaserade resor och aktiviteter i flera städer runt om i Norden söker däckspersonal/jungmän till vår Stockholmsbaserade verksamhet. Vi söker jungmän för säsongsanställning
 ombord på våra skärgårdsfartyg som trafikerar Stockholms hamnområde och skärgården.

Inför säsongen 2022 söker vi pålitlig och engagerad däckspersonal för arbete ombord på våra Stockholmsbaserade fartyg. Som däckspersonal har du ett omväxlande och serviceinriktat arbete. I tjänsten ingår biljettförsäljning/kontroll av biljetter, cafeteriaförsäljning, om fartryget är utrustat med sådant. Det ingår även tillsyn samt visst underhåll av fartygets maskiner och enklare digitala dokumentations- och uppföljnings-rutiner kopplade till vårt säkerhets- och miljösystem. Enklare underhållsarbete och städning av fartygets alla utrymmen är också en del av jungmannens uppgifter. Säkerheten ombord, liksom kundservicen, är centrala delar i tjänsten. Som däckspersonal kommer att arbeta tätt tillsammans med fartygets befälhavare för daglig drift och vara företagets ansikte utåt mot gäster och besökare på våra körningar i hamnområdet och skärgården.

VI ERBJUDER DIG

 • Säsongsarbete med start under våren eller sommaren 2022, inkl. sjödagar för alla arbetsdagar ombord.
 • Chansen att jobba ombord flera olika typer av fartyg och med olika produkter inom koncernen.
 • Serviceinriktat arbete med många roliga möten och upplevelser.
 • Ett dynamiskt och omväxlande jobb med stora utvecklingsmöjligheter. 
 • Arbete i Stockholms vackraste miljöer med härliga kollegor. Kanske Stockholms roligaste sommarjobb!

DU ÄR

 • En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som bidrar till en positiv stämning bland dina arbetskamrater.
 • Social och intresserad av människor.
 • Flexibel, lättlärd, professionell och pålitlig.
 • Under stressiga omständigheter såväl som i slutet av en lång arbetsdag klarar du av att ge gästerna ett professionellt och serviceinriktat bemötande.

DU HAR 

 • Giltig Basic Safety
 • Flytande engelska i tal 
 • Giltigt läkarintyg för sjöfolk

MERITERANDE

 • Erfarenheter av arbete inom turism- och upplevelsebranschen eller annat serviceyrke.
 • Tidigare erfarenheter inom yrkessjöfart
 • Maskin klass VI
 • Tidigare erfarenhet av att vara ombord på fristidsbåtar
 • Erfarenhet av arbete och/eller studier på engelska.
 • Kunskaper i ett tredje språk utöver svenska och engelska.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – specialiserad på maritima proffs!

Gå in på Marinkraft och välkommen att söka tjänsten som däckspersonal redan idag!

Sökord: fartyg, passagerarfartyg, Motormekaniker, drev, mekaniker, marinmekaniker, marintekniker, tekniker, marin, varvsarbetare, varvsmekaniker, tungmekaniker, hydraultekniker, marinhydraulik, marina projekt, båtar, fordonsmekaniker, växellådor, axlar, kopplingar, backslag, avgassystem, drev, ljuddämpare, vattenjet, slagvattenfilter, styrsystem, marinväxlar, automation, styrboxar, örlogsfartyg, kustbevakningen, internationella rederier, privata rederier.

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Allmän visstidsanställning/ säsongsarbete

Lön / Förmåner

Enligt kollektivavtal

Kontaktperson

Anna Harling
Rekryterare
 0735192232

Om Strömma Turism & Sjöfart AB

Om Strömma; Gästens behov i centrum, För Strömma är varje gäst lika viktig och vårt motto är att den sista gästen för dagen ska få ett lika bra bemötande som dagens första. Affärsidé Upplevelser, aktiviteter och nöjen för möten och fritid. Mission Minnen för livet Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Vision Upplevelser i världsklass, Alla enskilda upplevelser ska vara bäst i klassen i jämförelse med liknande upplevelser. Allt på plats ska vara av högsta klass.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.