Digital marketing specialist

Dela annonsen:

Digital Marketing specialist till marinbranschens modernaste distributör

Vår mission är att bidra till att marina verkstäder utvecklar en effektivare och lönsammare verksamhet. SeaCloud.se är marinbranschens modernaste inköpsportal. Här hittar varv och maritima proffs allt de behöver på ett och samma ställe. Plattformen är byggd på senaste teknik och möjliggör snabba, enkla och prisvärda inköp som även går att spåra. Nu väntar uppskalning av verkamheten och vi behöver förstärka vår marknadsposition!

Är du redo att ta rederi- och varvsindustrins försäljning till nästa nivå och göra något helt nytt i en traditionell bransch?

SeaCloud.se är ett nyetablerat företag med höga ambitioner som är i startgroparna för en spännande företagsresa med ett modernt koncept som hjälper rederi- och varvsindustrin att strukturera sina inköp. Bolaget har haft en fantastisk första säsong och nu börjar expansionen. Företaget söker nu en Digital Marketing Specialist för att ta nästa steg i den digitala kundkommunikationen mot målgruppen.

I tjänsten som digitalt ansvarig kommer du tillsammans med dina kollegor att etablera kontakt med de flesta marina verkstäder, rederier och marinor för att hjälpa dem att komma igång med den nya inköpsplattformen. Utvecklingen går i en rasande fart och de närmsta åren kommer vara fortsatt expansiv med utveckling av bolaget och plattformen. Våra säljare är våra ”öron mot rälsen” så lyhördhet är en viktig egenskap i samarbetet. Som ansvarig för digitala kommunikationen tar du ansvar för, samt administrerar våra externa kommunikationskanaler såsom social media, nyhetsbrev, kampanjer mm. I övrigt innebär tjänsten ett nära samarbete med sälj och ledning avseende strategiarbete samt säljsupport.

För tjänsten som digital marketing specialist är det viktigt att du har förståelse för hur vi når ut till våra intressenter med relevant info samt hur vi administrerar den. Då kund och leverantörskontakter hör till det dagliga är det en naturligt för dig med direktkontakt med våra partners. Det är meriterande om du har erfarenhet av båtlivet och visst tekniskt intresse kring dess komponenter.

Övriga krav för tjänsten:

  • B-körkort och tillgång till egen bil.
  • Utbildad inom digital marknadsföring eller motsvarande relevant erfarenhet.
  • Social förmåga och kompetens att kunna nätverka med brett spektra av olika personprofiler.
  • Kreativt marknadsfokus och engagerande inom produktionsledning för marknadsprojekt.
  • Ansvarstagande för eget arbete samt god självdisciplin.

SeaCloud erbjuder en otroligt spännande roll i ett företag med enorm utvecklingspotential där nätverkande och försäljning ger resultat och premieras. Kontorsplats i centrala Stockholm med flexibel arbetstid, till stor del under eget ansvar. Då en stor del av arbetet görs på fältet är resande inom landet en naturlig del av tjänsten.

Urval och intervjuer sker löpande så välkommen in med din ansökan så snart som möjligt till Seacloud för tjänsten Digital Marketing specalist .

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/ Tillsvidare

Lön / Förmåner

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Annelie Eggert
Konsultchef

Om SeaCloud

MARINBRANSCHENS NYA INKÖPSPORTAL SeaCloud.se är marinbranschens modernaste inköpsportal. Tack vare att vi har Sveriges största sortiment av båttillbehör med över 71 000 produkter i sortimentet kan ni välja mellan massor av populära och välkända varumärken. Ni hittar allt till båten och däromkring till bra priser.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.