Elinstallatör utbildning

Elinstallatör utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som elinstallatör?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Elinstallatör utbildning

Elinstallatör utbildning:

En elinstallatör är en elektriker som är specialiserad på att installera och renovera elektrisk utrustning och utföra elinstallationer. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom alla former av branscher.

Elsäkerhetsverket bytte i den stora ”behörighetsreformen” namn på Allmän behörighet och Begränsad behörighet till Auktorisation AL respektive Auktorisation B.

Elbehörigheten beror framför allt på din utbildning och auktorisationsnivå.

En lovande framtid väntar dig som utbildad elinstallatör

Framtiden ser också lovande ut för dig som idag väljer att utbilda dig inom el. Om du är utbildad elektriker i grunden och har ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Elinstallatör: Behovet av utbildade elinstallatörer

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på elinstallatörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står elinstallatörerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om elinstallatörer med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är elinstallatör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som Elinstallatör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som elinstallatör!

Liknande tjänster

 

  • Industrielektriker
  • Serviceelektriker
  • Elektriker
  • El-tekniker
  • El-installatör
  • El-montör

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!