Elkonstruktör utbildning

Elkonstruktör utbildning:

Som elkonstruktör förväntas du ha övergripande kunskaper inom en rad olika områden. Du är trots allt en av nyckepersonerna när det kommer till just elen i ett byggnadskomplex, något som är en viktig förutsättning för att skapa förutsättningar till trivsamma, ljusa liv för andra människor.

Distrubition av elkraft inom och mellan låg och högspänningsnät, lednignsdragning och dimensionering för mark, vatten och luft, energikällor och miljökonsekvenser, elkonstruktion, kretsscheman och instationsritningar, CAD-programvara såsom AutoCAD, Electric EasyEL eller MagiCAD, elsäkerhet och föreskrifter är några kunskapsområden som du som elkonstruktör förväntas ha erfarenhet inom.

Som elkonstruktör besitter du kunskaper och och resurser som många arbetsgivare behöver, så tveka inte att ta kontakt med oss på Marinkraft om du har ett intresse för den marina verksamheten.

Spontansökan

Elkonstruktör: Behovet av utbildade elkonstruktörer

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på utbildade elkonstruktörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står elkonstruktörer inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om elkonstruktörer med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är elkonstruktör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som elkonstruktör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är en kunnig elkonstruktör!

En lovande framtid väntar dig som utbildad elkonstruktör

Framtiden ser också lovande ut för dig som idag väljer att utbilda dig inom el. Om du är utbildad elektriker i grunden och har ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Elkonstruktör: Behovet av utbildade elkonstruktör

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på elkonstruktörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står elkonstruktörer inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om elkonstruktörer med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är elinstallatör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som Elkonstruktör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som elkonstruktör !

Liknande tjänster

 

  • Industrielektriker
  • Serviceelektriker
  • Elektriker
  • El-tekniker
  • El-installatör
  • El-montör

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!