Elkraftsingenjör lön

Elkraftsingenjör lön: Vad tjänar en elkraftsingenjör? Vad skulle en elkraftsingenjör kunna tjäna under rätt förutsättningar? Vilken lön erbjuder våra kunder dig som är elkraftsingenjör?

Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara, så att du enkelt kan rekrytera, eller bli rekryterad, som fartygselektrikern för uppdraget du önskar.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag.
Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Spontansökan

Elkraftsingenjör lön

Elkraftsingenjör lön är en berättigad fråga att undra över. Det är trots allt inte helt självklart att veta medelinkomsten för alla specifika yrken som finns på arbetsmarknaden. På denna sida hjälper vi dig att få svar på allt du undrar över gällande lönen för elkraftsingenjör – oavsett om du är den som rekryterar eller är den som ansöker om att bli rekryterad.

För närvarande är elkraftsingenjör en yrkeskategori där det finns stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens och rätt erfarenhet.

Under de kommande åren så förväntas många branscher stå inför stora pensionsavgångar – elbranschen, och utbildade elkraftsingenjörer, är en sådan bransch. Konkurrensen om kompetent personal med rätt auktorisation kan därför tidvis vara hård.

Elkraftsingenjör är en resurs som behövs för Sveriges yrkessjöfart, så för den som tänkt utbilda sig till elkraftsingenjör, eller som redan är färdigutbildad, din kompetens inom el kommer att behövas även i framtiden.

Lön elkraftsingenjör

Du som är elkraftsingenjör

 • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som elkraftsingenjör en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
 • Som elkraftsingenjör inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
 • Du bör också vara medveten om att elkraftsingenjör för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
 • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp – och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar elkraftsingenjörer

 • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina elkraftsingenjörer en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
 • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
 • Du bör dock vara medveten om att elkraftsingenjörer för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
 • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis vara hård.

Lön för elkraftsingenjör enligt Lönestatistik.se

Se statistik

REKRYTERA RÄTT ELKRAFTSINGENJÖR FÖR FÖRETAGET

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra ingenjörer inom el har alltid ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en elkraftsingenjör.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en elkraftsingenjör!

Liknande tjänster

 • Elkrafttekniker
 • Ingenjör inom energi och elkraft
 • Ingenjör
 • Tekniker

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!