Elkraftsingenjör utbildning

Elkraftsingenjör utbildning: En elkraftsingenjör har stort fokus på olika elkraftssystem, och utbildningen till elkraftsingenjör är därmed fylld av både teori och praktisk kunskap.

Med en utbildning inom elkraftsteknik öppnar du många dörrar till en lovande karriär. Det finns många olika bolag som kan bli din framtida arbetsgivare, såsom nätbolag, industribolag eller konsultbolag.

Några yrkesroller som du kan välja efter en utbildning inom elkraftsteknik är:

  • driftingenjör
  • drifttekniker
  • elkraftsingenjör
  • produktionstekniker
  • serviceingenjör

Är du utbildad elkraftsingenjör och har ett intresse för marin verksamhet, så tveka inte att kontakta oss. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Elkraftsingenjör: Behovet av utbildade elkraftsingenjörer

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på elkraftsingenjörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står elkraftsingenjörerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om elkraftsingenjörer med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är elkraftsingenjör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som elkraftsingenjör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är en skicklig och erfaren elkraftsingenjör!

 

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!