Fartygsarkitekt

Fartygsarkitekt är en av många tjänster som vi på Marinkraft är specialiserade på att rekrytera. Med år av erfarenhet och djupa kunskaper kring den marina yrkesvärlden så vet vi mycket väl vad som utmärker en bra fartygsarkitekt.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på marina tjänster.
Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenhet inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.
Oavsett om du är i behov av personal, eller om du är i behov av jobb som kräver just dina kompetenser – hos oss på Marinkraft har du kommit rätt!

Fartygsarkitekt har i uppgift att planera ett fartygs utformning och funktion från grunden och skapa konstruktionsritningar för fartyget.

De kan även bidra till att anpassa fartygs funktionalitet för att kunna utföra specifika uppgifter, samt konstruera lösningar som ökar fartygets användbarhet.

Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom varvsindustrin, rederier och övrig marin verksamhet.

Fartygsarkitekter jobbar med att anpassa fartyg, men även renoveringar av redan befintliga fartyg kan förekomma.


Bli rekryterad som fartygsarkitekt med vår hjälp

Att ha rätt medarbetare på plats är idag en avgörande faktor för dagens arbetsgivare.

Rekrytering passar bäst för den som har behov av personal, men som samtidigt tänker långsiktigt – potential finns trots allt hos alla människor.

Rekrytering passar också er som kanske har svårt att avgöra vilken exakt kompetens ni är i behov av, eller så kanske ni helt enkelt saknar tiden att kunna genomföra en rekryteringsprocess med den kvalité ni önskar.

Ovanstående är förståeligt – på dagens arbetsmarknad finns otroligt kunniga och kompetenta individer, men att hitta rätt kan kännas som att leta efter en nål i en höstack med tanke på utbudet av personal som finns.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som har specialiserat sig mot marina tjänster.

Vi hjälper er som är i behov av rekrytering, och vi lovar er att vi kommer hjälpa er finna just den person, med den kompetens ni är i behov av, utan vidare svårigheter.


REKRYTERA FARTYGSARKITEKTER MED RÄTT KOMPETENS

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller.

Våra fartygsarkitekter har stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt.

Givetvis har de också rätt erfarenhet för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en fartygsarkitekt.

Vi rekryterar även liftutbildning, konceptbemanning, kranförare, kustskeppare, lättmatros och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner när ni behöver rekrytera en fartygsarkitekt!

Fartygsarkitekt

Fartygsarkitekt FAQ


KONTAKTA OSS