trd

FARTYGSELEKTRIKER

En fartygselektrikers arbetsuppgift kan innefatta service av el, felsökning, styr- och reglerutrustning, motorer, generatorer och installationer av navigation samt annan elektrisk utrustning.


Rekrytera

Nytt jobb?

Utbildningar

Fartygselektriker för sjö och land

Som fartygselektriker har ditt arbete stor variation, du kan jobba till sjöss men även i land, inom olika marina serviceorganisationer så som varv, produktion eller el-serviceföretag. 

Att jobba som fartygselektriker kan innebära att du jobbar med svag- och starkströmsinstallationer, felsökning eller reparationsarbeten på fartygens olika elsystem/utrustning. Exempel kan vara navigationssystem, styrsystem, belysning, säkerhetssystem eller marina datanätverk. 

Fartygselektriker
Fartygselektriker

Att som företag hitta och rekrytera en fartygselektriker

Fartygselektriker är ett av de yrken som det råder stor brist på i Sverige. Det gör det extra svårt när man själv står i behov av en. Vi på Marinkraft är specialiserade på den marina näringen och tjänster som fartygselektriker. Vårt och ert nätverk tillsammans med att vi ständigt jobbar med att skapa kontakt med nya fartygselektriker och har byggt upp en kandidatbas, ger oss de bästa förutsättningarna för att hitta er fartygselektriker.  

Marinkraft hjälper er med kompetens där det ehövs. Vi är dynamiska och sätter upp en individuell plan om vem och vad vi skall göra för att ni ska kunna rekrytera en fartygselektriker. Där igenom blir vårt mål samma som ert genom att vi stödjer er i denna rekrytering. För mer info besök gärna vår rekryteringssida.

Elkraftsingenjör

Att hitta just din arbetsgivare

Att ha rätt medarbetare är en avgörande faktor för dagens arbetsgivare, men även för dig som fartygselektriker. Därför har vi gjort det till vår uppgift att finnas där mellan arbetsgivare och arbetstagare i den marinan näringen och att bli proffs på att hitta det bolaget som uppfyller dina krav och önskemål.

Därför är det viktigt för oss att få reda på så mycket som möjligt om dig och dina erfarenheter som fartygselektriker men även andra erfarenheter, drömmar, krav och mål. Både hårda och mjuka värden som kan vara eller bli avgörande för en bra arbetsmiljö för just dig.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda utbildning, bemannings- och rekryteringsföretag som har specialiserat sig mot marina tjänster. Vi är därför ständigt i kontakt med företag som letar efter fartygselektriker, låt oss se vad som passar dig och dina mål.

Fartygselektriker

Vad tjänar man som fartygselektriker

För att se aktuell lön för fartygselektriker klicka på länken nedan

Fartygselektriker. BÅTELEKTRIKER

Hur utbildar jag mig till fartygselektriker

Marinkraft jobbar med för att utöka utbudet av utbildningar i branschen.

Där vi idag har skapat och driver olika YH-utbildningar, riktade företagsutbildningar samt utbildningar för privatpersoner.

Läs gärna mer på vår sida om utbildning

VANLIGA FRÅGOR OM FARTYGSELEKTRIKER

FUNDERAR DU PÅ DIN FRAMTID


Vår personal har både ett stort kontaktnät och erfarenhet inom branschen.
Det ger oss en unik fördel att hitta kvalificerad och kompetent personal till ditt företag.
I den marina världen finns en stor variation av yrkesroller, allt från befattningar till sjöss till arbeten på land.
Vi både rekryterar och bemannar många tjänster som mekaniker, ingenjörer och chefer. Marinkraft, gör det enkelt för HR avdelningen!