Jobbar du till sjöss inom teknik och maskin? Se hit!

Dela annonsen:

Sjöbryggan

Vill du jobba extra iland? Vi på Marinkraft är länken mellan jobbet på sjön och jobbet på land. Ledig tid mellan törnarna är i allra högsta grad behövlig, men ibland kan det vara skönt att ha ett alternativ till ledigheten. Hos oss på Marinkraft finns möjligheten att jobba extra i den omfattning du själv vill.

Hos oss på Marinkraft får du möjligheten att stödja verksamheter på land med din kunskap från sjön och samtidigt få ta del av den senaste tekniken från verksamheter på land. Vi söker dig som jobbar med teknik och maskin till sjöss och som vill jobba mellan törnarna. Du kommer att arbeta brett med olika typer av arbetsuppgifter inom olika branscher inom maskin såsom producerande industri, energi, varvsindustrin med både fritidsbåtar och yrkesfart. Även utföra förebyggande underhållsarbete samt reparation inom ovan nämnda branscher.

Som medarbetare hos oss på Marinkraft förväntas du ha erfarenhet från sjön av liknande arbete. Du jobbar troligen som maskinist. Du är en lagspelare, lösningsorienterad och gillar att lära dig nya saker. Vidare är du prestigelös och utför ditt arbete med noggrannhet.

Vi vill utvecklas tillsammans med våra medarbetare och det är därför mycket viktigt att du vill vara en del av Marinkraft och sjöbryggan. Extrajobbet inom maskin kan leda dig vidare till nya spännande erfarenheter.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Deltid enligt överenskommelse

Lön / Förmåner

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Annelie Eggert
Konsultchef

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.