Kock

Kock är en av många tjänster som vi på Marinkraft är specialiserade på att rekrytera. Med år av erfarenhet och djupa kunskaper kring den marina yrkesvärlden så vet vi mycket väl vad som utmärker en bra kock.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på marina tjänster.
Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenhet inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.
Oavsett om du är i behov av personal, eller om du är i behov av jobb som kräver just dina kompetenser – hos oss på Marinkraft har du kommit rätt!

Kock som profession innebär att en individ ser till att andra personer får mat, och en smakrik upplevelse. De flesta kockar arbetar inom restauranger eller storkök på exempelvis fartyg, sjukhus, skolor eller förskolor.

Kocksteward kallas den kock som arbetar på ett fartyg.

Som kock har man många olika ansvarsområden, men grunden till yrket innebär att du planerar, förbereder och tillagar den mat som serveras ombord fartyget eller på resturanger.

Yrkeskategorin är framför allt en efterfrågad resurs inom yrkessjöfarten, men även inom andra områden så är en erfaren kock alltid uppskattad och välkommen.

Att arbeta som kock är krävande och innebär påfrestningar fysiskt och psykisk. Många som arbetar som kockar – eller som annan form av kökspersonal – lämnar ofta yrket i förtid.

Trots ett krävande yrke och en påfrestande miljö, många som arbetar inom restaurangbranschen älskar genuint sitt hantverk.

Vi i rekryterar i första hand kockar inom yrkessjöfarten, men även rekrytering till vanliga resturanger förekommer.


Bli rekryterad som kock med vår hjälp

Att ha rätt medarbetare på plats är idag en avgörande faktor för dagens arbetsgivare. Rekrytering passar bäst för den som har behov av personal, men som samtidigt tänker långsiktigt – potential finns trots allt hos alla människor.

Rekrytering passar också er som kanske har svårt att avgöra vilken exakt kompetens ni är i behov av, eller så kanske ni helt enkelt saknar tiden att kunna genomföra en rekryteringsprocess med den kvalité ni önskar.

Ovanstående är förståeligt – på dagens arbetsmarknad finns otroligt kunniga och kompetenta individer, men att hitta rätt kan kännas som att leta efter en nål i en höstack med tanke på utbudet av personal som finns.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som har specialiserat sig mot marina tjänster.

Vi hjälper er som är i behov av rekrytering, och vi lovar er att vi kommer hjälpa er finna just den person, med den kompetens ni är i behov av, utan vidare svårigheter.


REKRYTERA EN ERFAREN KOCK OCH ANNAN KÖKSPERSONAL

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller.

Våra kockar har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer.

Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Vi på Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av kökspersonal och serveringspersonal.

Som företag så vi rekryterar även rederier, via Marinkraft, serviceingenjör, servicetekniker och övrig uppdrag på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en erfaren och kompetent kock!

Kock

Kock FAQ