Lediga jobb B2B säljare

Lediga jobb B2B säljare är en yrkeskategori vars kompetenser för närvarande behövs, både nu och i framtiden. Konkurrensen om jobb för utbildade B2B säljare kan tidvis vara hård, men att få jobb inom branschen är långt ifrån omöjligt.

Sedan 2014 hjälper vi på Marinkraft företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag.

Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Spontansökan

Lediga jobb för B2B säljare

B2B säljare och behov av jobb? Då har du kommit helt rätt! Vi har år av erfarenhet inom den marina yrkesvärlden och vet hur den fungerar.

Här hos oss hittar du lediga jobb inom många olika yrken, och jobb för B2B säljare är endast ett av många fler jobb, eller tjänster, som vi kan erbjuda dig.

Vi delar passionen för havet med våra kunder och kandidater. Vår insikt i förekommande roller ombord och de utmaningar som ställs i olika typer av sjöfartsrelaterade tjänster gör att vi får en träffsäker rekryteringsprocess för lediga jobb.

Lediga jobb B2B säljare lön

Vi kan och vet hur vi på bästa sätt kan hjälpa både våra kunder som rekryterar och alla som letar efter lediga jobb som kräver just deras kompetenser.

Vänd dig till oss på Marinkraft för en träffsäker rekryteringsprocess för lediga jobb B2B säljare!

lediga jobb b2b säljare

Ring mig
+
Ring mig!