Lediga jobb: Lättmatros

Lediga jobb: Lättmatros är en yrkeskategori vars kompetenser för närvarande behövs, både nu och i framtiden. Konkurrensen om jobb för utbildade lättmatroser kan tidvis vara hård, men att få jobb inom branschen är långt ifrån omöjligt.

Sedan 2014 hjälper vi på Marinkraft företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag.

Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Spontansökan

Lediga jobb: Lättmatros

Lättmatros och behov av jobb? Då har du kommit helt rätt! Vi har år av erfarenhet inom den marina yrkesvärlden och vet hur den fungerar.

Här hos oss hittar du lediga jobb inom många olika yrken, och jobb för lättmatroser är endast ett av många fler jobb, eller tjänster, som vi kan erbjuda dig.

Vi delar passionen för havet med våra kunder och kandidater. Vår insikt i förekommande roller ombord och de utmaningar som ställs i olika typer av sjöfartsrelaterade tjänster gör att vi får en träffsäker rekryteringsprocess för lediga jobb.

Vi kan och vet hur vi på bästa sätt kan hjälpa både våra kunder som rekryterar och alla som letar efter lediga jobb som kräver just deras kompetenser.

Vänd dig till oss på Marinkraft för en träffsäker rekryteringsprocess för lediga jobb: lättmatros!

Ring mig
+
Ring mig!