Lediga jobb: Lots

Lediga jobb: Lots är en yrkeskategori vars kompetenser för närvarande behövs, både nu och i framtiden. Behovet av att rekrytera lotsar är otroligt stort i dagens läge.

Sedan 2014 hjälper vi på Marinkraft företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag.

Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Spontansökan

Lediga jobb: lots

Lots och behov av jobb? Då har du kommit helt rätt! Vi har år av erfarenhet inom den marina yrkesvärlden och vet hur den fungerar.

Här hos oss hittar du lediga jobb inom många olika yrken, och jobb för utbildade och erfarna lotsar är endast ett av många fler jobb, eller tjänster, som vi kan erbjuda dig.

Vi delar passionen för havet med våra kunder och kandidater. Vår insikt i förekommande roller ombord och de utmaningar som ställs i olika typer av sjöfartsrelaterade tjänster gör att vi får en träffsäker rekryteringsprocess för lediga jobb.

Vi kan och vet hur vi på bästa sätt kan hjälpa både våra kunder som rekryterar och alla som letar efter lediga jobb som kräver just deras kompetenser.

Vänd dig till oss på Marinkraft för en träffsäker rekryteringsprocess för lediga jobb: lots!

Ring mig
+
Ring mig!