Marinmekaniker lön

Marinmekaniker lön: Vad tjänar en marinmekaniker? Vad skulle en marinmekaniker kunna tjäna under rätt förutsättningar? Vilken lön erbjuder våra kunder dig som är marinmekaniker?

Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara, så att du enkelt kan rekrytera, eller bli rekryterad, som marinmekanikern för uppdraget du önskar.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag.
Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Spontansökan

Marinmekaniker lön

Marinmekaniker lön är en berättigad fråga att undra över. Det är trots allt inte helt självklart att veta medelinkomsten för alla specifika yrken som finns på arbetsmarknaden. På denna sida hjälper vi dig att få svar på allt du undrar över gällande lönen för marinmekaniker – oavsett om du är den som rekryterar eller är den som ansöker om att bli rekryterad.

För närvarande är marinmekaniker en yrkeskategori där det finns stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens och rätt auktorisation.

Under de kommande åren så förväntas många branscher stå inför stora pensionsavgångar – marinmekaniker är en av många yrkeskategorier som kommer att påverkas utav detta. Konkurrensen om kompetent personal med rätt erfarenhet kan därför tidvis vara hård.

Marinmekaniker är en resurs som behövs för Sveriges yrkessjöfart, så för den som tänkt utbilda sig till marinmekaniker, eller som redan är färdigutbildad, din kompetens inom elektronik kommer att behövas även i framtiden.

Lön marinmekaniker

Du som är marinmekaniker

 • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som marinmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
 • Som marinmekaniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
 • Du bör också vara medveten om att marinmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
 • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp – och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar marinmekaniker

 • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina marinmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
 • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
 • Du bör dock vara medveten om att marinmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
 • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis vara hård.

Lön för marinmekaniker enligt Lönestatistik.se

Någon lönestatistik för just marinmekaniker finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för mekaniker som en referens.

Se statistik

Liknande tjänster

 • Mekaniker
 • Tekniker
 • Servicetekniker

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!