Marinmekaniker utbildning

Marinmekaniker utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som marinmekaniker?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Utbildning marinmekaniker och marintekniker

Marinmekaniker utbildning: Marinmekaniker och marintekniker är ett varierande och fritt yrke, som många gånger förenar intresse och livsstil för den som väljer att arbeta inom branschen. Det är samtidigt också en yrkeskategori där de länge har varit brist på marinmekaniker i hela landet.

Ytterligare nyrekryteringar kommer att behövas, då man räknar med att många av dagens marinmekaniker kommer att gå i pension inom de närmaste åren.

Att arbeta som marinmekaniker/marintekniker är ett rörligt, omväxlande och fritt yrke. Du ute mycket på fältet och får arbeta praktiskt. Du är en problemlösare med mycket eget ansvar och har många gånger många kundkontakter. Om dagarna installerar, moderniserar och reparerar du motorer och båtarnas maskiner.

På utbildningen får du lära dig att arbeta med tekniska produkter, datorer och med el och mekanik. Du lär dig om säkerhet och miljö, men också om kvalitet och kundvård.

Framtiden för den som är marinmekaniker

Framtiden för den som tänkt utbilda sig till marinmekaniker ser ljus ut.

Dina kompetenser som mekaniker och tekniker kommer att behövas även i framtiden, och det finns redan nu ett behov av marinmekaniker som kan sin sak.

Så om du är en utbildad marinmekaniker och har ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, tveka inte att kontakta oss – vi kan hjälpa dig vidare i din karriär eller till ett passande jobb.

 

 

Liknande tjänster

  • Mekaniker
  • Tekniker
  • Servicetekniker

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!