Mekaniker till fartygsvarv

Dela annonsen:

Mälarvarvet AB är Stockholms äldsta varv, ett komplett servicevarv för underhåll, reparationer och ombyggnader av alla typer av fartyg. Vi har två slipar som klarar 500 respektive 100 ton. Vi tillhandahåller alla förekommande tjänster inom stålbyggnadsområdet såsom service, underhåll, konstruktion, tillverkning, modernisering av befintliga anläggningar. Vi servar och reparerar alla typer av installationer på fartyg. Vi jobbar med de flesta på marknaden förekommande motorer.

Arbetsuppgifterna i den här tjänsten kommer du främst att jobba med svets, mekanik och enklare konstruktioner men du kommer också att delta i arbetsuppgifter som förekommer på ett varv. Där ska du kunna ta dig an och slutföra arbeten på fartyg på egen hand eller i team. Andra uppgifter är också service och reparationer av motorer och maskiner.

Vi söker dig som är lösningsorienterad och med erfarenheter från att lösa kluriga problem när det behövs. Vi ser gärna att du har jobbat med båt-/fartygsarbete och är intresserad av att utvecklas mer inom branschen för att få en bredare kompetens. Det är meriterande ifall du har förståelse för materialval och dimensioner efter involverade belastningar vid exempelvis reparationer och installationer i fartyg. Vi tror att du klarar av att jobba under tidspress, som ibland kan förekomma.

Krav:

  • Körkort B
  • Grundläggande mekanisk kunskap
  • Grundläggande svets
  • Svenska eller engelska i tal och skrift

Meriterande:

  • Kunskaper i elteknik, hydraulik och arbetat med motorer
  • Kunskap om hållfasthet

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga. Sök tjänsten här nedan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid

Lön / Förmåner

Lön: Enligt överenskommelse
Förmåner: Dator, Telefon ev. förmånsbil

Kontaktperson

Annelie Eggert
Konsultchef

Om Mälarvarvet AB

Välkommen till Mälarvarvet! Mälarvarvet AB, det självklara valet för alla typer av fartygsreparationer i Stockholmsregionen. Stockholms äldsta varv, är ett komplett servicevarv för underhåll, reparationer och ombyggnader av alla typer av fartyg. Vi har två slipar som klarar 500 respektive 100 ton. Vi finns på Långholmen i Stockholm, lättillgängligt från Mälaren och Saltsjön.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.