Mekaniker via Varvsupport

Behov av en extra mekaniker som hjälper er när belastningen är för stor? Är ni i behov av en lösning som tillåter kompetensväxling mellan företag? Vår mekaniker hjälper dig att klara av perioder med hög belastning och samtidigt kunna växla ner under perioder med betydligt lägre beläggning. Varvssupport är vår tjänst till varv och marinor som är i behov av utökad arbetskraft.

Mekaniker via Varvsupport

Mekaniker via Varvsupport kan avlasta er när trycket blir allt för stort.

Varv och marinor brukar få stort tryck på sig vid service och konservering av båtar och motorer, och det är inte alltför förvånande; missar man den enklaste av service, så är risken stor att man kan komma att tappa större jobb som skulle kunna leda till mer inkomst.

Ett halvhjärtligt jobb kan orsaka stor skada och besvär för både kund och leverantör.

Mekanikerna som rekryteras med hjälp av Marinkraft är mekaniker som kan hjälpa er ta in jobben ni inte skulle kunna ta in i vanliga fall. Våra mekaniker kan hjälpa till med allt från service till reparationer så att ni har en chans att andas ut i det mest hetsiga av tider.

Marin mekaniker scaled

Branschen behöver varvsupport som tjänst

Det är från studien vi ser fördelarna med att branschen jobbar tillsammans mot ett gemensamt mål, kompetensförsörjning för framtiden. Där kan vi vara flexibla, effektiva och framgångsrika.

Detta genom att vi utvecklar och fortbildar resurser tillsammans. På så sätt skapar vi en attraktiv arbetsplats och förhoppningsvis håller vi kvar de som är bra i branschen året runt.

Varför använda varvsupport?

  • Varvsupport är din extra medarbetare, tanken är att du skall kunna planera in fler jobb än du tänkt från början och att du redan innan vet hur lönsamheten kommer se ut.
  • Tjänsten går även att använda när du tagit på dig lite för mycket och behöver en eller två extra händer.
  • Vi gör det lättare för dig som företagare att matcha rätt personal mot den kommande arbetsbelastningen, både när det gäller antal eller kompetens.
  • Självklart går det att använda varvsupport när du tagit på dig lite för mycket och behöver en eller två extra händer.
  • Supporten skapar det utrymme du behöver för att ta ett steg tillbaka och leda arbetet och tjäna mer pengar.

Så fungerar vår tjänst Varvsupport

Tanken med varvsupport är att det skall vara lätt och smidigt för dig som varvsägare, därför försöker vi anpassa tjänsten löpande efter era behov

Vad kostar Varvsupport?

Tanken är att vi skall hitta den balans där vi kan växa tillsammans och att man skall kunna tjäna på att planera sina arbeten och bemanning. Detta gör att vi i nuläget utgår från vilken kompetens som efterfrågas, därefter hur många timmar som bokas samt framförhållningen tills dess att arbetet skall utföras.

Nuvarande kompetenser inom Varvsupport

Hur bokar du en medarbetare från Varvsupport?

Fyll i kontaktformuläret nedan eller ring oss på 08-66 06 240.

Vi rekryterar även Yacht Delivery, riktad rekrytering, utbildare inom mekanik, utbildningskoordinator, jobbannonsera och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.


Kontakta mig angående angående Varvsupport

Vi hjälper er att finna en kompetent medarbetare.

Varvsupport

*” anger obligatoriska fält

Ange tidsperiod