Projektledare, varvsprojekt

Dela annonsen:

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen, mitt i Stockholm.

SRVAB sysselsätter ett hundratal personer, både anställda och underentreprenörer beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget.

SRVAB har bland annat kunder såsom privata rederier, Trafikverket, Kustbevakningen och FMV/Försvarsmakten.

Är du tekniker ut i fingerspetsarna och drivs av att skapa fungerande processer och rutiner? Letar du efter en utmanande tjänst där du får jobba inom sjöfartsnäringen i en härlig miljö mitt i centrala Stockholm? Då tycker vi att du ska läsa vidare i annonsen för tjänsten som projektledare varvsprojekt .

Här kan vi erbjuda dig tjänsten som projektledare på Stockholms Reparationsvarv AB.

Arbetsbeskrivning

Projektledare varvsprojekt är underställd produktionschefen och har som ansvar att leda sina projekt inom utsatt tid och inom givna ekonomiska förutsättningar.

I arbetet som projektledare ingår att planera och leda underställd biträdande projektledare och arbetsledning med reparationer och underhåll av fartyg.

Personen vi söker till tjänsten som projektledare varvsprojekt  bör ha goda kunskaper inom teknik och projektledning och ha förmåga att enkelt skapa sig en överblick av pågående projekt, prioritera och tillse att de blir utförda inom utsatt tid.

En god social kompetens krävs för tjänsten projektledare varvsprojekt eftersom kommunikationen med beställare, arbetsledning och underleverantörer måste flyta smidigt. Att se ekonomiska möjligheter och kunna erbjuda beställarna bästa service till rätt pris är viktigt.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser gärna att du som projektledare är säkerhetsmedveten, självgående, ordningsam samt har en positiv inställning till ditt arbete. Du gillar att arbeta självständigt men även i ett team.

Teknisk högskoleingenjör eller tekniskt gymnasium med påbyggnadsutbildning är meriterande. Relevant arbetslivserfarenhet väger tungt i denna rekrytering.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.

Sök tjänsten nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid/Tillsvidare

Lön / Förmåner

Marknadsmässig lön
Kollektivavtal med unionen
Friskvårdsbidrag
Stora möjligheter till personlig utveckling

Våra ordinarie arbetstider är:
Måndag-torsdag 07.00-16.00
Fredag 07.00- 13.30

Kontaktperson

Maria Perkkio

Om Stockholms Reparationsvarv AB

Stockholms Reparationsvarv AB, SRVAB, är ett lokalt reparationsvarv som erbjuder tjänster åt sjöfarten såväl åt nationella som internationella rederier. Vi erbjuder arbete i en föränderlig miljö där arbetsdagen präglas av ett högt tempo med korta beslutsvägar. Företaget är beläget på vackra och natursköna Beckholmen, mitt i Stockholm. SRVAB sysselsätter ett hundratal personer, både anställda och underentreprenörer beroende på projekt och årstid. Företaget är majoritetsägt av Gotlandsbolaget. SRVAB har bland annat kunder såsom privata rederier, Trafikverket, Kustbevakningen och FMV/Försvarsmakten.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.