Rekrytera: Elinstallatör

Rekrytera elinstallatör! I den marina världen finns en stor variation av yrkesroller, allt från befattningar till sjöss till arbeten på land. Vi är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som har specialiserat sig mot marina tjänster.

Vi bemannar många olika tjänster oavsett om till sjöss eller på land: Allt från mekaniker till ingenjörer, från matroser till styrmän till befälhavare, från dykare till varvsarbetare och allt däremellan.

Inom marin rekrytering och bemanning så är vi specialister som besitter en otroligt bred kunskap inom den marina yrkesvärlden.
Sedan 2014 har vi hjälpt våra kunder att lyckas – oavsett om personen i fråga är den som rekryterar eller vill bli rekryterad. Vi vägleder både företag och arbetare att lyckas med sina förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Rekrytera elinstallatör!

Sjöfartsnäringen i Sverige finns inom ett antal olika arbetsområden. Vi har rekryterare som är specialiserade inom driftspersonal ombord för de flesta olika fartområden och fartygstyper men även för landbaserad rederipersonal, marina säljare och chefsbefattningar. Därmed är vårt ständigt växande nätverk av maritima proffs unikt för branschen!

Vi delar passionen för havet med våra kunder och kandidater. Vår insikt i förekommande roller ombord och de utmaningar som ställs i olika typer av sjöfartsrelaterade tjänster gör att vi får en träffsäker rekryteringsprocess.

Vi förstår kandidater som företagens utmaningar och behov. Det gör det lättare för oss att hjälpa dem att finna varandra på den marina arbetsmarknaden.

Utmana oss med ett rekryteringsförslag!

Lediga jobb intresse

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.
Ring mig
+
Ring mig!