Senior Service Engineer

Dela annonsen:

Här får du chansen till ett mycket spännande jobb med stort ansvar. Du får användning av dina kunskaper om motorer och maskinutrustning i ett fartygs maskinrum samt dina ledaregenskaper.

Rollen innebär

att vara Sweserv:s representant och arbetsledare på plats där uppdraget utförs. Du ansvarar för att arbetet flyter och att uppdragsgivaren är mer än nöjd när det är utfört. Det är till stor del ett arbete vid skrivbordet, men du måste vara väl kunnig mekaniker själv och även kunna delta i det praktiska. Du som söker den här tjänsten måste vara beredd att axla ansvaret som projektledare och arbetsledare på plats och vara den som sköter rapportering och kundkontakter. Uppdragens längd kan variera, från några dagar till ett par månader.

Vi söker dig som

idag kanske jobbar med liknande uppdrag. Kanske som maskinchef eller 1:e maskinist. Du bör ha en viss vana vid arbetsledning och vara väl insatt i stora motorer och dess underhåll. Vi ser gärna att du kommer till exempel från någon verkstadsbaserad underhållsfunktion och vill komma ut i världen och till ett arbete med mycket frihet under stort ansvar. Du kommer också att få jobba i många olika fantastiska kulturella miljöer.

Du måste

  • Kunna resa i tjänsten på ibland kort varsel och på korta eller långa uppdrag
  • Ha flerårig erfarenhet från fartygsmotorer/stora dieselmotorer
  • Kunna engelska i tal och skrift
  • Ha god datorvana
  • Ha B-körkort

Meriterande är

  • E-körkort
  • Truckkort
  • Traverskort
  • Ytterligare ett språk, t.ex. spanska

Vi vill att

du är en strukturerad person med ett analytiskt sinne. Naturligtvis är du ordningsam och kundorienterad, då du är Sweserv:s högste representant på plats. Du är trygg med att leda arbetet i maskinrummet, det kan ibland kännas pressande att hålla tidplanen.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga. Sök tjänsten här nedan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Region

Kungälv i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid
Tillsvidare

Lön / Förmåner

Enligt överenskommelse

Kontaktperson

Lena Edholm

Om Sweserv

Sweserv utför avancerad service och underhåll på medium speed fartygsmotorer och kringutrustning i fartygs maskinrum. Man åtar sig uppdrag för de flesta motorfabrikat men med huvudfokus på Wärtsilää och Nohab. Kunderna finns över hela världen och uppdragens omfattning kan variera stort. Sweserv är en del av Majnabbe Motor.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.