Säljare Marin

Säljare på marinbutik eller som kundsupport inom det marina är du företagets ansikte utåt mot privat- och företagskunder. Merparten av varorna som säljs i butik är reservdelar till båtmotorer och båtar därför ser vi gärna att du har dokumenterad erfarenhet från motorer och/eller reservdelsprogram.

Vi på Marinkraft är specialister inom marin rekrytering och haft bemanning sedan år 2014. Hos oss hittar ni allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenhet inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt.

Rekrytering av säljare

Rekrytering av säljare/kundsupport och vägledning av resurser är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med koll på utmärkande drag på en duktig och driven säljare erbjuder vi rätt medarbetare för marinbutiker och båtaffärer i hela Sverige.

Vi hjälper er att hitta er nästa arbetskollega som bland annat sköter:

  • Butiksförsäljning av reservdelar och tillbehör
  • Support och enklare monteringsinstruktioner till kunder
  • Aktivt försäljningsarbete av kampanjvaror
  • Effektiv och professionell support och ordermottagning via telefon

SÄLJARE MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder fast lön efter ålder och erfarenhet. Som säljare har du även möjlighet att utöver din fasta lön jobba mot provision.

REKRYTERA SÄLJARE OCH KUNDSUPPORT MED RÄTT KOMPETENS FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidat inom marina områden. Våra säljare och kundsupportrar är kundorienterade, har god samarbetsförmåga och ett brinnande intresse för båtar och motorer.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för kunder vid behov av kompetenta säljare i marin miljö.

Vi rekryterar även befattningar som fartygselektriker, konstruktörer, projektledare, befälhavare, reparatörer, tekniker, sjöingenjörer på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er partner vid rekrytering av säljare marinbutik eller säljare inom marina områden!