Serviceingenjör utbildning

Serviceingenjör utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som serviceingenjör?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Serviceingenjör utbildning

Serviceingenjör utbildning: Med bred teknisk kunskap så agerar en framtida serviceingenjör som en problemlösare och nytänkare för att effektivisera framtidens elkraft och elnätssystem.

Kunskap inom en rad olika ämnesområden är vad en serviceingenjör behöver, och för att utbilda sig inom denna yrkestitel finns det olika sätt att gå tillväga. Yrkeshögskolan och högskolan erbjuder utbildningar, men även vissa arbetsplatser kan erbjuda möjligheter till anställning med endast gymnaisekompetens.

En lovande framtid väntar dig som utbildad serviceingenjör

En erfaren och kunnig serviceingenjör är en behövd resurs, både inom den marina yrkesvärlden och i resten av samhället. Om du är utbildad ingenjör, eller om du har funderingar på att utbilda dig, samtidigt som det finns ett  intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss!

Serviceingenjör: Behovet av utbildade serviceingenjörer

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på serviceingenjörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står serviceingenjörerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om serviceingenjörer med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är serviceingenjör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som serviceingenjör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är en skicklig och innovativ serviceingenjör!

Liknande tjänster

  • Arbetsledare
  • Servicetekniker
  • Underhållstekniker
  • Ingenjör
  • Tekniker
  • Sjöingenjör

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!