Serviceingenjör

Serviceingenjör är en av många tjänster som vi på Marinkraft är specialiserade på att rekrytera. Med år av erfarenhet och djupa kunskaper kring den marina yrkesvärlden så vet vi mycket väl vad som utmärker en bra serviceingenjör.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på marina tjänster.

Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenhet inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Oavsett om du är i behov av personal, eller om du är i behov av jobb som kräver just dina kompetenser – hos oss på Marinkraft har du kommit rätt!

Serviceingenjör via Marinkraft

Serviceingenjör är en yrkestitel på en individ som agerar som problemlösare med bred teknisk bakgrund. Inte sällan har en serviceingenjör en arbetsledande position.

Som serviceingenjör bör man ha kompetens inom en rad kunskapsområden, såsom: elteknik, säkerhet i arbetet, ekonomi och servicetjänster, styr- och reglerteknik, maskinsystem och hållbar utveckling, samt projektledning och projektmetodik för att nämna några.

Yrkeskategorin serviceingenjör är framför allt efterfrågad där kunskap på en högre nivå är önskvärd.

Liksom många andra branscher så står också serviceingenjörerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om kompetent personal kan därför tidvis vara hård.

En lovande framtid väntar dig som är utbildad serviceingenjör

Utvecklingen av el och elektronik på fartyg och båtar skrider idag fram i rasande fart. Kopplingen mellan elektronik, hydraulik och mekanik blir allt vanligare i marina produkter. För en marin serviceingenjör innebär denna snabba utveckling att man självständigt och fackmannamässigt bör kunna utföra service, reparationer, installationer och teknisk underhåll av el, elektroniksystem, motorer i fartyg och på varv, båtar och fritidsbåtar samt andra marintekniska produkter.

Framtiden som väntar en utbildad serviceingejör är otroligt lovande och givande.

Tveka inte att kontakta oss på Marinkraft om du känner att du behöver hjälp i din karriär eller är i behov av jobb – vi kan hjälpa dig!


REKRYTERA SERVICEINGENJÖRER MED RÄTT KOMPETENS

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra serviceingenjörer har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en serviceingenjör.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en serviceingenjör!

serviceingenjör, Båtelektriker

Serviceingenjör FAQ