Servicetekniker/fälttekniker

Dela annonsen:

Varierande tekniskt arbete och världsledande produkter. Det här är tjänsten för dig som brinner för teknik och vill jobba med ett framtidsyrke!

Som servicetekniker får du chansen att arbeta med mekanik, el, elektronik och datorer samt utbildning och projektledning i kombination med en resande livsstil. Du är på resande fot i upp till 150 -200 dagar/år är så detta är en tjänst för dig som trivs ute i verkligheten!

Om rollen:

Rollen som servicetekniker innebär att du utför serviceuppdrag ute hos kunder runtom på olika anläggningar både inom industri, sjöfart och kraftverk. Arbetsuppgifterna varierar men i huvudsak är det underhåll och reparation. Att felsöka, analysera och diagnostisera samt rapportera ingår också.

Du kommer ha kontakt med kund på plats samt kontorsbaserad teknisk personal samt att viss utbildning för att stötta personal på plats förekommer. I tjänsten kommer du att resa, främst inom Norden men även internationellt så svenska och engelska språket är ett krav i tjänsten då du kommunicerar med kunder både i Sverige och i andra länder.

Vem söker vi:

Vi söker dig som tycker om att möta människor, har en teknisk bakgrund förslagsvis tekniskt gymnasium med yrkeserfarenhet men meriterande är utbildning som maskiningenjör eller sjöingenjör. 

Du bör ha minst 5 års erfarenhet av en liknande roll och det är meriterande om du har underhållserfarenhet från t ex marin- olja eller industriområdet samt kunskap och erfarenhet från stora roterande utrustningar. så som stora vevaxlar, turbiner eller kompressorer.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att resa mycket, främst inom Norden men på sikt även internationellt därför är B körkort och ett giltigt Visa för Norden och Europa ett krav.

Vi ser att du har god datavana och behärskar de vanligaste programmen samt goda kunskaper i engelska, både muntligt och skriftligt

Personlig lämplighet kommer värderas högt i denna rekrytering då man lägger stor vikt vid flexibilitet och tillgänglighet. Vi ser också att du har en god kommunikationsförmåga och är bekväm i sociala situationer då du träffar många olika typer av samarbetspartners i ditt arbete. Vidare ser vi att du är lyhörd för kunders behov och givetvis har ett intresse för tekniska lösningar.

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!

I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.

Sök tjänsten som servicetekniker nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som servicetekniker!

Region

Härryda i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid.

Lön / Förmåner

Individuell lönesättning tillämpas
Friskvård och andra förmåner finnes.

Kontaktperson

Kristina Lindman
 Skicka mail

Om Burckhardt Compression

Burckhardt Compression has been founded in 1844 as mechanical workshop and celebrates in 2019 its 175 year anniversary. Today Burckhardt Compression is the worldwide market leader for reciprocating compressor systems and the only manufacturer and service provider that covers a full range of reciprocating compressor technologies and services.Burckhardt Compression is committed to upholding the highest of standards, in acknowledgement that there is no better way to maintain our position as one of the world’s leading manufacturers of reciprocating compressors over the long run. Our quality assurance systems monitor every stage of the business, from product development and manufacturing to the final inspection prior to commissioning, which is sometimes performed under the eyes of our customers. Our quality standards are binding at all Group factories and locations worldwide. Whether in Europe, Asia or North America.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.