Servicetekniker utbildning

Servicetekniker utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som servicetekniker?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Servicetekniker utbildning

Servicetekniker utbildning: Med bred kunskap så agerar en framtida servicetekniker som en problemlösare och fixare av maskiner som gått sönder (samt även underhåll för att förlänga livslängden). Beroende på specialisering kan fix av annat förekomma, såsom datorer inom data/IT

Kunskap inom en rad olika ämnesområden är vad en servicetekniker behöver, och för att utbilda sig inom denna yrkestitel finns det olika sätt att gå tillväga. Yrkeshögskolan och högskolan erbjuder utbildningar, och bra grundläggande utbildning för en framtida servicetekniker ges på El- och energiprogrammet, Fordons och transportprogrammet eller Industritekniskaprogrammet.

En lovande framtid väntar dig som utbildad servicetekniker

En erfaren och kunnig servicetekniker är en behövd resurs, både inom den marina yrkesvärlden och i resten av samhället. Om du är utbildad ingenjör eller tekniker, eller om du har funderingar på att vidareutbilda dig, samtidigt som det finns ett  intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss!

Servicetekniker: Behovet av utbildade servicetekniker

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på serviceingenjörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står servicetekniker inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om servicetekniker med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är servicetekniker och som har utbildning, kompetensen, erfarenheten och förståelsen för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som servicetekniker så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är en skicklig servicetekniker!

Liknande tjänster

  • Serviceingenjör
  • Supporttekniker
  • Servicetekniker Elkraft

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!