Servicetekniker

Servicetekniker är en av många tjänster som vi på Marinkraft är specialiserade på att rekrytera. Med år av erfarenhet och djupa kunskaper kring den marina yrkesvärlden så vet vi mycket väl vad som utmärker en bra servicetekniker.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på marina tjänster.

Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenhet inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Oavsett om du är i behov av personal, eller om du är i behov av jobb som kräver just dina kompetenser – hos oss på Marinkraft har du kommit rätt!

Servicetekniker via Marinkraft

Servicetekniker har möjligheten att arbeta på en rad olika arbetsplatser, deras arbetsuppgifter är därigenom otroligt varierande.
Trots att yrket som servicetekniker är ett varierande yrke, den röda tråden är att du på ett eller annat sätt kommer att jobba med service och reparationer av olika maskiner. Ett exempel är anläggningsmaskiner.

Som servicetekniker utför du felsökningar, analyser och levererar lösningsförslag till dina kunder. Ett stort fokus i dina leveranser är att kunden skall bli nöjd.

Vardagen och arbetsplatsen som servicetekniker

Som servicetekniker har du hand om – som namnet antyder – hand om servicen av olika typer av utrustning, som exempelvis kopiatorer, maskiner eller datorer. Servicetekniker finns inom en rad olika branscher, och några vanliga branscher som ger servicetekniker jobb är inom data/it eller inom fordons- och maskinindustrin.
En servicetekniker löser ofta kundernas reparationsproblem direkt på plats, men arbetet kan även ske i verkstad.

Ett vanligt område som en servicetekniker verkar inom är maskinindustrin. Där har du hand om service av stora maskiner, såsom hjullastare, grävmaskiner eller dumprar.

En servicetekniker har många arbetsplatser som ger chansen att finna sin nisch.

Vill du exempelvis jobba som servicetekniker på datoranläggningar, så arbetar du oftast på företag som tillverkar eller säljer datorer och datautrustning. Installationer och service av det som du har specialiserat dig på under din utbildning, eller genom arbetslivserfarenhet som du har skaffat dig, är där dina kompetenser kommer att komma till sin rätt. Servicetekniker kan också arbeta med montering, reparation och service på företagets verkstad. Låter detta intressant? Kolla då in tjänsten som servicetekniker till VIKING Life-saving Equipment


REKRYTERA RÄTT SERVICETEKNIKER

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra servicetekniker har alltid ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt och har självklart rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en servicetekniker.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en servicetekniker!

Servicetekniker

Servicetekniker FAQ