Servicetekniker

Servicetekniker via Marinkraft

Servicetekniker blir ofta företagets ansikte utåt. En viktiga aspekt är att serviceteknikern är både social, driven och en positiv person som behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenhet inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt.

Rekrytering av servicetekniker för jobb i Sverige och övriga världen

Rekrytering av servicetekniker och vägledning av resurser är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra servicetekniker ger vi er rätt medarbetare för jobb åt företag i hela Sverige.

Vi hjälper er att hitta er nästa kollega och resande tekniker som:

  • Utför reparationsarbete och förebyggande underhåll
  • Installerar, monterar och sköter driftsättning
  • Kontrollerar och felsöker vid anläggningsproblem
  • Utbildar mekaniker och tekniker inom området

SERVICETEKNIKER MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder en fast lön efter ålder och erfarenhet. Som servicetekniker utvecklas man inom mekanik- och teknikområden och utvecklingsmöjligheterna inom företagen är ofta mycket goda för den driftiga personen.

REKRYTERA SERVICETEKNIKER MED RÄTT KOMPETENS FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidat inom alla teknikområden. Våra mekaniker och tekniker har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. De arbetar lika bra i team som självständigt.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för kunder vid behov av en kompetent tekniker.

Vi rekryterar även befattningar som fartygselektriker, konstruktörer, projektledare, befälhavare, reparatörer, sjöingenjörer och säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av servicetekniker!

Ring mig
+
Ring mig!