Sjökapten utbildning

Sjökapten utbildning är kanske något du undrar över. Vad krävs egentligen för att du ska kunna utbilda dig som sjökapten?
Vilka egenskaper efterfrågas? Vilka kunskaper bör du besitta? Dessa och liknande frågor kan vi hjälpa dig att besvara.

Sedan 2014 hjälper vi företag att rekrytera den mest passande personal för deras diverse uppdrag. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

Spontansökan

Sjökapten utbildning

Sjökapten utbildning: Sjökaptensutbildningen förbereder dig för en karriär som sjöbefäl ombord på fartyg. Utbildningen passar dig som vill arbeta till sjöss och som tycker om att arbeta med, och leda, människor. Navigation, transportteknik och ledarskap är några essentiella ämnen som du kommer studera för att kunna agera som kapten på alla världens fartyg. Med andra ord:

Som sjökapten väntar dig ett varierande och fritt yrke, med alla världens hav som din arbetsplats.

Alla världens hav väntar dig som utbildad sjökapten

En erfaren och kunnig sjökapten är en behövd resurs inom den marina yrkesvärlden. Om du är utbildad sjökapten, eller om du har funderingar på att utbilda dig, samtidigt som det finns ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att ta kontakt med oss!

 

Sjökapten: Behovet av utbildade sjökaptener

Den marina branschen har en stor efterfrågan på sjökaptener. Liksom många andra branscher så står sjökaptener inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om sjökapten med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är sjökapten och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för hur fartyg fungerar i en marin miljö så ser framtiden därför lovande ut.

Som sjökapten så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är utbildad sjökapten!

Liknande tjänster

  • Fartygsbefäl
  • Pilot
  • Sjöingenjör
  • Lots

Få notiser om jobb som passar dig

✔ Registrera dig hos oss
✔ Få chansen till ditt drömjobb
✔ Skapa framtidsmöjligheter

Ring mig
+
Ring mig!