Båtarkitekt

Studiebryggan


 BOKA MÖTE

BOKA PERSONAL

 JOBBA SOM KONSULT

Studiebryggan

Studiebryggan syftar till att hitta en koppling mellan studierna och arbetslivet. Vi ser till studenternas studieområden och vill på ett så bra sätt som möjligt koppla studiernas innehåll med arbetslivets så tidigt som möjligt. Detta skapar förutsättningar för en god övergång från studier till arbete. 

Studiebryggan kan fylla de luckor i schemat där ordinarie personal behöver fokusera på det de är bra på, en form av resursallokering. Här finns tid att hämta och vi omvandlar denna tid till värdeskapande insatser istället för transaktionstid. De som jobbar får värdefulla erfarenheter och kan med tiden även de bidra till kärnverksamhetens fokus ju mer de lär sig. 

Genom Studiebryggan finns inte bara en tillgång på extra resurser utan även en väg till framtida kompetensförsörjning med tanke på den parallella utvecklingen som sker hos de studerande. Studiebryggans medarbetare lär sig er verksamhet samtidigt som utbildningen fortgår och ger studenterna den senaste kunskapen. En bra väg för rekrytering av framtida medarbetare skapas på detta sätt och minskar på sikt kostnaderna för rekryteringsprocessen i stort.

Som student kan det vara svårt att känna till olyckor. Därför så har vi fallsyddsutbildning, läs mer om den här.

Vill du bli specialist inom ett område? Läs mer här.

Sugen på att arbeta nära land? kolla in Sjöbryggan.

VEOLIA. Bemanning

Vad våra konsulter säger om oss

 ”Marinkraft har givit mig möjligheten att utvecklas enormt mycket inom en bransch jag redan arbetat i tio år. Från att ena dagen utbilda till att andra dagen montera nya båtar”

Joakim Hember

Joakim Hember

Marinteknisk konsult 

”Att jobba som konsult på Marinkraft är både utvecklande och lärorikt samt stimulerande. Dom förstår var min kunskap behövs för att hjälpa sina kunder”

Fabian Af Jochnick

Fabian Af Jochnick

Sjökapten

”Jag valde att bli konsult hos Marinkraft efter att jag omskolade mig till Marin Servicetekniker. Jag tycker att de är de bästa inom det Marina området. Jag är mycket nöjd med min rekrytering och kan verkligen rekommendera Marinkraft.”

Servicetekniker

Charlotte Roberts

Marin servicetekniker

Jag jobbar på Marinkraft för att utveckla mig själv och hjälpa andra, både via utbildningar och varvssupport.”

Sebastian Tjälldén

Sebastian Tjälldén

Marinteknisk konsult

Strategisk kompetensförsörjning

Studiebryggan riktar sig till studenter och bolag inom samma bransch. Det är en väg för studenterna in i arbetslivet och en tilläggstjänst för bolag som vill säkra sin framtida kompetensförsörjning.  

Det finns idag brist på kompetens inom olika branscher, ett exempel är automation. I och med våra utbildningar inom automation får vi tillgång till kompetens inom just detta område. 

Studenterna går en utbildning inom t.ex. automation på Yrkeshögskola under två år. Under denna tid har de möjlighet att jobba extra. Då inom det område de studerar. Här finns en väg för både student och framtida arbetsgivare att lära känna varandra inför en potentiell framtida anställning.  

Det strategiska delen i att använda sig av studiebryggan bygger på att se lite längre in i framtiden. Från arbetsgivarens sida kan en fråga vara: vart kommer vi befinna oss om 5 år ur ett kompetensförsörjningsperspektiv? Utifrån detta kan man jobba med oss och studiebryggan för att synkronisera personalbehovet med verksamhetsbehovet.       

XSHORE,BEMANNING.

FUNDERAR DU PÅ DIN FRAMTID


Vår personal har både ett stort kontaktnät och erfarenhet inom branschen.
Vi samarbetar med bl.a Rederi som du kan läsa om här
Det ger oss en unik fördel att hitta kvalificerad och kompetent personal till ditt företag.
I den marina världen finns en stor variation av yrkesroller, allt från befattningar till sjöss till arbeten på land.
Vi både rekryterar och bemannar många tjänster som mekaniker, ingenjörer och chefer. Marinkraft, gör det enkelt för HR avdelningen!

Bemanningsuppdrag

MÄLARÖARNAS BÅTVARV

Vi hjälper Mälaröarnas båtvarv med mekaniker under högsäsong via Varvssupport.

XSHORE

Vi hjälper Xshore med montörer till deras båtproduktion.

MARINE CONSULTING

Marine consulting har använt Sjöbryggan vid behov av bl.a. rekonditionering. 

VEOLIA

Veolia har vid behov av C-chaufförer använt Sjöbryggan.

VEOLIA

Veolia har vid behov av C-chaufförer använt Sjöbryggan. 

OSKARSHAMNSVARVET

Oskarshamnsvarvet har använt oss vid behov av mekaniker. 

DJURSHOLMS BÅTVARV

Under högsäsong hjälper vi Djursholms båtvarv med mekaniker.

VÄSSLA AB

Vi hjälper Vässla AB med personal till montering av deras el-sparkcyklar.

Företag vi samarbetar med