Superintendent Engineer two-stroke (utgången)

Dela annonsen:

Är du en erfaren mariningenjör? Vill du arbeta med teknik runt avancerade diesel- och dual-fuel motorer?
Gå med i en verkligt internationell miljö, världsledande inom dieselmotorteknologi. Du blir en nyckelresurs inom underhåll och reparation av tvåtaktsdieselmotorer eller fyrtaktsdieselmotorer och du får använda din kompetens och utveckla den ytterligare.

MAN – We move the world
På MAN Energy Solutions Sverige AB kommer du att ingå i vår PrimeServ-avdelning, ett dedikerat team med fokus på att stödja fartygsägare i Sverige, Finland och de baltiska länderna. Vi tillhandahåller service till våra kunders fartyg i olika hamnar runt om i Europa och i vår verkstad i Göteborg.

Planera och genomföra inspektioner
Din primära uppgift kommer att vara att planera och utföra schemalagda inspektioner och servicejobb ombord på fartyg med MAN tvåtakts diesel- och dual-fuel motorer. Du kommer att göra felsökning och rapportering som syftar till att lösa motorrelaterade problem, och du kommer att utbilda och ge teknisk rådgivning till fartygsbesättning och ägare.

Det betyder att du som Superintendent Engineer two-stroke också:
• Stödjer fartygsägare och deras besättning med teknisk vägledning gällande reparationslösningar och allmän tillsyn
• Förbereder innan jobbet startar – detta inkluderar att ordna relevant dokumentation, reservdelar och annan nödvändig information för att slutföra jobbet
• Utför schemalagda servicejobb och inspektioner, både på vår verkstad i Göteborg, samt resor till fartygen i olika hamnar i Europa.
• Utarbetar rapporter och säkerställer uppföljningar för kund efter avslutat arbete
• Hantera dagliga korrespondenser och utvärderingar när du inte är ute på ett jobb

Erfaren och oberoende ingenjör
I tjänsten som Superintendent Engineer two-stroke är det viktigt att du har förmågan att arbeta med professionellt förtroende och en hög grad av självständighet då du ibland jobbar i team, nästa gång är ensam på jobb samt stöttar fartygsägare och deras besättning med teknisk support. Som sådan är du entusiastisk över att arbeta i en mångkulturell miljö. Samtidigt är du en lagspelare med god kommunikations- och nätverksförmåga.

Kvalifikationer:
• Kvalificerad mariningenjör med minst 5 års professionell sjöfartserfarenhet med tvåtaktsmotorer eller fyrtaktsmotorer, som förste maskinist eller maskinchef.
• Har gedigen kunskap om tvåtaktsmotorer eller fyrtaktsmotorer
• Ha kunskap om och känsla för felsökning av komplexa system i allmänhet
• Tala och skriva svenska och engelska utan ansträngning
• B-körkort 

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – Specialist på maritima proffs!
I Marinkrafts rekryteringsprocesser blir du testad, både inom logik och personlighet. Testen ger en objektiv och forskningsbaserad grund som ökar träffsäkerheten i urvalsbesluten och tillför information om en persons färdigheter och egenskaper som annars är svåra att fånga.
Sök tjänsten genom knappen nedan, snarast. Urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan till tjänsten som Superintendent Engineer two-stroke

Var detta inte så intressant? Kolla in tjänsten Warranty Engineer.

Region

Göteborg i Västra Götalands län

Arbetstid / Varaktighet

Tillsvidareanställning.

Lön / Förmåner

Enligt överenskommelse.

Kontaktperson

Ingrid Sahlberg

Om MAN Energy Solutions

MAN Energy Solutions erbjuder en stark eftermarknadsservice med ett tydligt prestationsengagemang, kvalificerade och pålitliga experter och skräddarsydda lösningar – allt kombinerat i vårt globala servicevarumärke MAN PrimeServ. Vårt tillvägagångssätt är enkelt men ändå effektivt: Premiumtjänst utförd med passion och möter varje kunds behov. Vi tar de bästa människorna, kvalificerar dem professionellt, lyssnar på våra kunder och ger optimal flexibilitet och tillförlitlighet i de tjänster vi erbjuder.Vi förser våra kunder med enastående tjänster, vi överför de tre MAN PrimeServ nyckelbudskapen i allt vi gör: kundnärhet, lösningsorientering och teknisk kompetens.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.