Svetsare utbildning

Svetsare utbildning: En svetsare är en individ som är specialiserad på sammanfogningar av diverse material och som har god kännedom för hur varje material ska sammanfogas för att ge de resultat som önskas.

Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom yrkessjöfarten, varvsindustrin och övrig marin verksamhet. Om du som svetsare har den rätta erfarenheten, så garanterar vi dig att ett varierande och fritt yrke väntar på dig, ett yrke som många gånger förenar intresse och livsstil för den som väljer att arbeta inom branschen.

Framtiden ser också lovande ut för dig som idag väljer att utbilda dig inom svetsningsteknik. Om du är utbildad svetsare och har ett intresse för yrkessjöfart och övrig marin verksamhet, så tveka inte att kontakta oss. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Svetsare: Behovet av utbildade svetsare

Den marina branschen har en stor efterfrågan på svetsare. Samtidigt är konkurrensen om svetsare med rätt kompetens och rätt erfarenhet för närvarande hård. Liksom många andra branscher så står svetsare inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om kompetent personal kan därför tidvis vara hård. För dig som är svetsare och som har utbildningen, kompetensen, erfarenheten och förståelsen för ditt yrke så ser framtiden lovande ut. Som svetsare så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är svetsare!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!