Turbintekniker lön banner

Turbintekniker lön

Turbintekniker lön: Turbintekniker är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt och aktuell kompetens. Nyrekryteringar kommer sannolikt att behövas, då man räknar med att flera av dagens turbintekniker kommer att gå i pension inom de närmaste åren. Vilket ger att det finns stora möjligheter för dig som vill utbilda dig som turbintekniker.

Turbintekniker lön

Du som är turbintekniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som tekniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som turbintekniker inom vindkraftsindustrin på sjöss och på land hos våra kunder har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att turbintekniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar turbintekniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina turbintekniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att turbintekniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Turbintekniker löner

Turbintekniker löner

Lön för turbintekniker enligt Lönestatistik.se

Någon lönestatistik för just turbintekniker finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för vindkraftstekniker som en referens.

Se statistik

Marinkraft rekryterar turbintekniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av turbintekniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra turbintekniker, så kan vi snabbt matcha rätt person med rätt företag för jobb i hela Sverige.

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!