Underhållstekniker till Strömma Turism & Sjöfart AB

Dela annonsen:

Tekniker till Strömma Turism & Sjöfart AB

Strömma Turism & Sjöfart AB producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Företaget finns representerat med cirka 30 varumärken i Amsterdam, Berlin, Utrecht, Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Köpenhamn, Helsingfors, Oslo, Stavanger, Bergen, Geiranger och Ålesund

Här kommer du att arbeta med drift och underhåll av skärgårdsfartyg, Sight Seeing båtar och hamnanläggningar. Det kan handla om enkla justeringar av någon detalj till regelrätta reparationer eller installationer. Det är dina ambitioner och kvalifikationer som sätter gränserna. Du utgår från Skeppsholmen mitt i Stockholm.

Som Tekniker hos Strömma Turism & Sjöfart AB kommer du att vara en av de som – ibland på kort varsel – åker ut på jobb för att lösa ett större eller mindre problem, som kan vara på något av fartygen, hamnanläggning eller brygga. Det handlar även om rutinmässig service och underhåll av fartyg och landanläggningar. I tjänsten förekommer jour.

Vi söker dig som är tekniskt kunnig och som tycker att det är roligt att lösa problem på egen hand och i grupp. Du ska ha god känsla för kundservice, då många av våra båtar opereras av externa företag. Våra passagerare ska ha bekymmersfria resor.

De kvalifikationer som krävs är:

  • Körkort av minst klass B.
  • Du ska kunna kommunicera på svenska eller engelska i tal och skrift.
  • Ett genuint båtintresse kombinerat med god teknisk kunskap är också krav.

Det är dessutom meriterande om du har:

  • Någon form av mekanisk utbildning och tidigare erfarenhet av mekaniska reparationer och felsökning.
  • Allmänna elkunskaper och kunskaper inom marinelektronik.

Vi har kul på jobbet och är förstås intresserade av båtar och skärgård. Bra arbetstider, med viss beredskapstjänst, och sommartid möjlighet till 7 arbetsdagar / 7 dagar ledigt.

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Tillsvidare

Lön / Förmåner

Lön enligt kollektivavtal.
Friskvårdsbidrag

Kontaktperson

Anna Harling
Rekryterare
 0735192232

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.