Utbildare inom mekanik/automation

Dela annonsen:

Nu söker vi tekniker som har kunskap inom mekanik till yrkeshögskoleutbildning i Stockholms region.

Varje yrkeshögskoleutbildning innehåller ett antal delkurser som speglar den kompetensprofil som behövs i yrket. Utbildningen till automationsspecialist innehåller bland annat kurser såsom mekanik och felsökning. Det är där du kommer in. 

Vill du vara med och göra skillnad?

Vi söker dig som vill förmedla dina kunskaper och utbilda vuxna till morgondagens tekniker. Här spelar du och dina medarbetare en viktig roll i att hjälpa de studerande att få den kompetens som behövs för att komma ut på arbetsmarknaden.

ARBETSBESKRIVNING

I rollen som utbildare får du ett omväxlande arbete där du leder teorilektioner i klassrum varvat med praktiska moment. Du planerar, genomför, dokumenterar och följer upp undervisningen. Vi litar på din förmåga att i grupp eller självständigt kunna planera och genomföra dom olika momenten i utbildningen. 

Mekanikkursens huvudsakliga innehåll

Kursen ger de studerande specialiserade kunskaper inom mekanik, pneumatik, hydraulik och svetsning, samt förmåga att självständigt göra lämplighetsbedömningar av olika metoder. Kursen behandlar även hälsa, säkerhet och kvalitetskontroll.
Kursen behandlar lagerteknik, de fem oförstörande provningsmetoderna, värmebehandling, vibrationsteknik, tribologi, pumpar och ventiler. Efter genomgången kurs ska den studerande självständigt kunna utföra underhåll enligt rådande praxis.

KVALIFIKATIONER

För att vara aktuell för tjänsten behöver du ha bred erfarenhet inom området, jobbat som tekniker och ha kunskap inom mekanik och felsökning. Har du yrkeskunnandet så hjälper vi dig in i lärarrollen.

Uttagningen sker löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdagen. ´

Välkommen med din ansökan!

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Tillsvidareanställning

Lön / Förmåner

Lön enligt avtal.

Kontaktperson

Sara Nordin
 Skicka mail

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.