Utbildningskoordinator (utgången)

Dela annonsen:

Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB grundades 2009 och har utvecklats till den största leverantören av marina utbildningar i Sverige. Företaget är helhetsleverantör av säkerhetskurser för yrkessjöfarten samt har ett komplett utbud även för privatpersonen, allt från nybörjarkurser till avancerade högfartsutbildningar. Verksamheten är baserad på Stockholm Training Port, i Frihamnen, i centrala Stockholm.

Ägare av företaget har en bakgrund som marinofficerare med erfarenheter från sjöräddningen och räddningstjänsten. Samtliga instruktörer har lång erfarenhet av sjön med spetskompetenser inom olika specifika områden.

Är du en servicestjärna med smittsam, positiv energi som dessutom brinner för att leverera service i toppklass? Skulle dina vänner och bekanta beskriva dig som utåtriktad, prestigelös och ordningsam?

Om du känner igen dig i beskrivningen kan vi erbjuda dig tjänsten som utbildningskoordinator hos oss på Safetygruppen och Navigationsgruppen Sverige AB.

Om tjänsten

Som utbildningskoordinator ingår du i ett team som tillsammans ser till att vi håller en hög servicenivå internt och externt. Du är en av våra viktigaste representanter och får därmed en mycket betydande roll i att skapa en god atmosfär och ett professionellt mottagande. Dagarna på utbildningscentret är händelserika och består av många personliga möten där du med ditt starka engagemang servar både medarbetare och besökare i alla de olika aktiviteterna som äger rum.

Vissa dagar kan erbjuda en något lugnare arbetsmiljö, medan andra kan vara fullt ös från tidig morgon till sen eftermiddag där aktiviteter, utbildningar och övningar går i ett. Därför är det viktigt att du snabbt kan ställa om och strukturera inkomna ärenden så att de hanteras i tid men också prioriteras på rätt sätt.

Som utbildningskoordinator hos oss arbetar du med många och varierande arbetsuppgifter. Dina främsta uppgifter är att:

  • Hantera inkommande telefonsamtal i växel och i infomail
  • Ta emot och välkomna besökare
  • Hålla ordning och reda på allmänna ytor
  • Beställa luncher och ordna med fika
  • Sköta beställningar/inköp av kontorsmaterial och tillbehör
  • Hantera post och bud
  • Övriga för tjänsten relevanta administrativa arbetsuppgifter

Vem är du?

Vi tror att du är en riktig servicestjärna som uppskattar att ha roligt på jobbet. Du är socialt utåtriktad, brinner för det personliga mötet och älskar att jobba med människor.

Vidare jobbar du proaktivt och lösningsorienterat där du alltid ligger steget före. Du är flexibel, prestigelös och tar dig an arbetsuppgifter med glädje samtidigt som du är ordningsam och arbetar strukturerat med hög kvalitet. Eftersom du har erfarenhet av service ställer du själv höga krav på leveransen och lever som du lär i alla situationer. Du har goda kunskaper inom officepaketet.

Finfina förmåner

Vi kommer göra allt vi kan för att du ska trivas hos oss! Förutom en trygg tillsvidareanställning får du pension, ett brett nätverk av kollegor och generöst friskvårdbidrag; vi uppmuntrar till en sund livsstil och arbetet kräver att du mår bra och känner dig stark.

Härligt gäng kollegor

Hos oss blir du en del av ett härligt gäng kollegor – 12 heltidsanställda och 40 timanställda. Vi arbetar ofta i team och håller ihop både på och utanför jobbet.

Psst… spana in våra Instagram @safetygruppen och @navigationsgruppen och få en känsla för hur vi jobbar!

Är du sugen på en utvecklande och riktigt rolig utmaning? Skicka in din ansökan så berättar vi mer. Urval och intervjuer sker löpande, varpå tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Heltid
Tillsvidare

Lön / Förmåner

Enligt överenskommelse
Friskvårdbidrag

Kontaktperson

Helena Zetterberg
 Skicka mail

Om Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB

Safetygruppen & Navigationsgruppen Sverige AB grundades 2009 och har utvecklats till den största leverantören av marina utbildningar i Sverige. Företaget är helhetsleverantör av säkerhetskurser för yrkessjöfarten samt har ett komplett utbud även för privatpersonen, allt från nybörjarkurser till avancerade högfartsutbildningar. Verksamheten är baserad på Stockholm Training Port, i Frihamnen, i centrala Stockholm.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.