Vindkraftstekniker

Vindkraftstekniker är en av många tjänster som vi på Marinkraft är specialiserade på att rekrytera. Med år av erfarenhet och djupa kunskaper kring den marina yrkesvärlden så vet vi mycket väl vad som utmärker en bra vindkraftstekniker.

Vi på Marinkraft är Sveriges enda bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på marina tjänster.

Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenhet inom det marina på flertalet kända företag i Sverige.

Oavsett om du är i behov av personal, eller om du är i behov av jobb som kräver just dina kompetenser – hos oss på Marinkraft har du kommit rätt!

Vindkraftstekniker som profession innebär att individer arbetar med drift-, service och underhåll av vindkraftsanläggningar. Att arbeta som vindkraftstekniker innebär utmaningar för den som önskar bo på landsbygden, men det finns samtidigt också goda chanser att få arbete internationellt för den som vill se sig om i världen.

Yrkeskategorin som tekniker är framför allt efterfrågad där kunskap på en högre nivå är önskvärd. Liksom många andra branscher så står också vindkraftsteknikerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren, men yrkeskategorin är generellt otroligt efterfrågad.

Nya klimatmål ökar jobben för vindkraftstekniker

Framförallt nu när Sverige har satt ett nytt klimatmål där vi ska producera 100% förnybar energi år 2040.

Den växande teknikutvecklingen inom vindkraftsbranschen är så pass snabb att efterfrågan på utbildad och kompetent personal växer.


REKRYTERA VINDKRAFTSTEKNIKER MED RÄTT KOMPETENS

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt typ av kandidater inom alla former av marina yrkesroller.

Våra tekniker inom vindkraft har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av personal inom hela vindkraftsindustrin.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en vindkraftstekniker!

Turbintekniker, Vindkraftstekniker

Vindkraftstekniker FAQ