Ångmaskinist till Strömma Turism & Sjöfart AB

Dela annonsen:


Strömma Turism & Sjöfart AB som bedriver upplevelsebaserade resor och aktiviteter i flera städer runt om i Norden söker nu Teknisk chef med TF 750 kW ång-behörighet till S/S Drottningholm. Strömma Turism & Sjöfart erbjuder
 säsongsanställning ombord på S/S Drottningholm som gör dagliga resor mellan Klara Mälarstrand och Drottningholm.

Inför säsongen 2022 söker vi pålitlig och engagerad ångmaskinist till S/S Drottningholm. Vi söker Dig som har ”stora ångan” ute och som tycker om ett nära samarbete med resterande fartygsbesättning. Du tycker om att ge service och har ett vänligt bemötande mot Strömmas kunder.

Säkerheten ombord, liksom kundservicen, är centrala delar i tjänsten. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med fartygs befäl samt däckspersonalen för fartygens dagliga drift och vara företagets ansikte utåt mot gäster.

VI ERBJUDER DIG

  • Säsongsarbete med start under våren eller sommaren 2022, inkl. sjödagar för alla arbetsdagar ombord.
  • Ett arbete med många roliga möten och upplevelser.
  • Arbete i Stockholms vackraste miljöer med härliga kollegor!

DU ÄR

  • En prestigelös och lösningsorienterad lagspelare som bidrar till en positiv stämning bland Dina arbetskamrater.
  • Social och intresserad av människor.
  • Under stressiga omständigheter såväl som i slutet av en lång arbetsdag klarar Du av att ge gästerna ett professionellt och serviceinriktat bemötande.

DU HAR 

  • Teknisk chef TF 750, ånga
  • Giltig Basic Safety
  • Maskinbefälsexamen klass VI
  • Giltigt läkarintyg för sjöfolk, går att lösa om Du inte har

Denna rekrytering sköts av Marinkraft – specialiserad på maritima proffs!

Gå in på www.marinkraft.se och välkommen att söka tjänsten redan idag!

Sökord: fartyg, passagerarfartyg, Motormekaniker, drev, mekaniker, marinmekaniker, marintekniker, tekniker, marin, varvsarbetare, varvsmekaniker, tungmekaniker, hydraultekniker, marinhydraulik, marina projekt, båtar, fordonsmekaniker, växellådor, axlar, kopplingar, backslag, avgassystem, drev, ljuddämpare, vattenjet, slagvattenfilter, styrsystem, marinväxlar, automation, styrboxar, örlogsfartyg, kustbevakningen, internationella rederier, privata rederier.

Region

Stockholm i Stockholms län

Arbetstid / Varaktighet

Allmän visstidsanställning/ säsongsarbete

Lön / Förmåner

Enligt kollektivavtal

Kontaktperson

Anna Harling
Rekryterare
 0735192232

Om Strömma Turism & Sjöfart AB

Om Strömma; Gästens behov i centrum, För Strömma är varje gäst lika viktig och vårt motto är att den sista gästen för dagen ska få ett lika bra bemötande som dagens första. Affärsidé Upplevelser, aktiviteter och nöjen för möten och fritid. Mission Minnen för livet Strömma producerar upplevelser med målet att ge varje enskild gäst ett minne för livet. Upplevelserna är inriktade på rundturer, nöjen och aktiviteter för turister, närboende och företag där de historiska skärgårdsfartygen, moderna sightseeingbåtarna, sightseeingbussarna, de unika anläggningarna och det personliga bemötandet utgör de viktigaste komponenterna. Vision Upplevelser i världsklass, Alla enskilda upplevelser ska vara bäst i klassen i jämförelse med liknande upplevelser. Allt på plats ska vara av högsta klass.

 Läs mer på hemsidan

Om Marinkraft

Marinkraft är ett bemannings och rekryteringsföretag med rötter från den marina näringen.

Detta gör att vi förutom de övriga yrkesrollerna i land även förstår och kan översätta sjögående yrkesroller och kompetenser.
Vilket skapar många fler synergier än man kan tro, då ett fartyg är ett flytande sammhälle där de flesta yrkesroller eller arbetsuppgifter finns.